Uitgelicht

Nieuwsbrief Maart 2022

maandag 28 februari 2022


Beste Pebble TV-kijker,


De lente is in aantocht, de blaadjes komen weer aan de bomen, de bloemenbollen komen uit en wij bij Pebble TV hebben deze maand weer leuke en leerzame programma’s. Ga samen met Bassie en Adriaan leren voor het verkeersexamen dat eind van deze maand plaatsvindt of kom alles te weten over sparen en geld verdienen, tijdens de Week van het Geld!

Naast al dat geleer, zenden wij ook weer leuke series en films uit, zoals vanaf 1 maart de nieuwe en geremasterde afleveringen van Ovide en z’n Vriendjes en de spannende film Het Huis met de Krokodillen op zondag 12 maart.

In de spotlights Ovide en z'n vriendjes

Ovide het vogelbekdier woont met zijn vriendjes Polo de straatveger, Peli de winkelier, Dikbuik de kok, Luiaard en de koala-drieling Ko, A en La op een tropisch eiland waar zij elke dag opnieuw een nieuw en vaak spectaculair avontuur beleven.

Kijk iedere avond vanaf 19.30 uur naar de avonturen van Ovide en z’n Vriendjes!
 
Kijk de trailer van Ovide en z’n Vriendjes
Ovide en z’n Vriendjes

Lente

De natuur zie je al langzaamaan veranderen, de eerste sneeuwklokjes bloeien al, bomen krijgen hun eerste blaadjes, dus de lente komt er weer aan!
Zondag 20 maart begint de astronomische lente en dan kunnen we hopelijk heerlijk genieten van de buitenlucht, maar natuurlijk is er ook weer veel leuks te zien op Pebble TV, zoals afleveringen van Kikker en Vriendjes, De Zusjes Mol, Lief en de film Madeline verdwaald in Parijs!
 

Week van het Geld
 
We gaan steeds meer betalen met onze pinpas en waarschijnlijk wordt jouw zakgeld digitaal op jouw rekening gestort. Vandaar dat het thema tijdens de 11e editie van de Week van het Geld ook gaat over ‘Van doekoe tot digi’!

Vanaf maandag 28 maart t/m vrijdag 1 april zenden wij verschillende programma’s uit die jou alles leren over geld, de waarde ervan en hoe je ermee om moet gaan.

Kijk iedere dag om 08.00 uur en om 15.30 uur naar het programma Week van het Geld en leer met Centmoment de verschillende munteenheden van de landen van Europa!
Verkeersexamen

Voor veel leerlingen van groep 7 en 8 staan op 28, 29 of 31 maart het landelijke verkeersexamen op het programma. Net zoals Bassie en Adriaan vindt Pebble TV het heel belangrijk dat ook de kinderen de verkeersregels kennen en zo veilig de weg op kunnen.

Kijk daarom vanaf maandag 21 t/m donderdag 31 maart rond om 07.30 uur naar alle afleveringen van Bassie en Adriaan ‘Leer het Verkeer’ en nog een tweede verkeerslesje van dit duo voordat Bassie en Adriaan weer spannende avonturen gaan beleven in De huilende Professor om 17.00 uur.

En als je goed hebt geleerd, dan kun je makkelijk antwoord geven op onze quizvraagjes!
Filmagenda
Deze maand staat er veel gaafs op de filmagenda. Ieder weekend kun je natuurlijk weer kijken naar een leuke en soms spannende familiefilm. Kijk op zaterdagavond om 19.30 uur en op zondagmiddag de herhaling om 16.00 uur.

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!
Zaterdag 5 maart
Zondag 6 maart (HH)
19:30
16:00
Pinokkio en de Keizer van de Nacht
Zaterdag 12 maart
Zondag 13 maart (HH)
19:30
16:00
Het Huis met de Krokodillen
Zaterdag 19 maart
Zondag 20 maart (HH)
19:30
16:00
Madeline verdwaald in Parijs
Zaterdag 26 maart
Zondag 27 maart (HH)
19:30
16:00
Sneeuwwitje nog lang en Gelukkig

Pinokkio en de Keizer van de Nacht
Winactie

Hou jij net als Pebble TV van chocola? Doe dan mee met de prijsvraag en wie weet kun jij met Pasen wel een versierd paasei cadeau geven of natuurlijk lekker zelf opeten!
Om kans te maken, moet je dan wel eerst antwoord geven op de volgende prijsvraag:

Door wie wordt  Ovide altijd tegengewerkt?

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!
Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van Maart in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.
"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"
Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website

Copyright © 2021 Pebble TV

Wil je deze maandelijkse nieuwsbrief niet meer ontvangen?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.