Programma's

Welke series en films
kun je kijken

Populair

Alfred J. Kwak

Alfred Jodocus Kwak is de allerleukste en liefste eend ter wereld. Hij zingt graag en maakt veel grappen met zijn adoptievader Henk de Mol. Alfred is niet op zijn snaveltje gevallen. Met vrolijke humor waggelt en kwaakt hij door allerlei spannende avonturen.

Babar

Na de dood van zijn moeder vlucht het olifantje Babar naar de stad. Een vriendelijk oud dametje ontfermt zich over hem en brengt hem in aanraking met de verworvenheden van het moderne stadsleven. Na een tijdje besluit Babar terug te keren naar het bos, waar hij trouwt met zijn nichtje Celeste en tot koning van de dieren wordt gekroond.

Bassie en Adriaan - De Huilende Professor

Van griengas gaat iedereen huilen. Daarom willen Bassie en Adriaan de gemene professor die het gas gemaakt heeft opsporen en het griengas onschadelijk maken. Samen met hun nieuwe vriendje, Robin de Robot, komen ze hem al spoedig op het spoor…

Bassie en Adriaan - Het Geheim van de Sleutel

Bassie en Adriaan willen op vakantie naar Benidorm, maar door een misverstand komen ze in het bezit van een sleutel die van een boevenbende is. B1 en B2 moeten van de boevenbaas de sleutel terug krijgen en ze zijn tot alles in staat.

Biker Mice from Mars

Op Mars wonen motormuizen die strijd voeren tegen de Plutarkians die hun planeet leeg willen roven. Op een dag weten de muizen Throttle, Modo en Vinnie echter te ontsnappen. Maar dan stort hun ruimteschip neer op onze aarde.

Boes

Boes is een grote, oer-Hollandse os met een droge kijk op zaken. Hij heeft heel wat te stellen met de dieren die op en om zijn boerderij wonen. Zoals de niet bijster snuggere hond Saffie, of Dolly de schildpad die steeds haar schild verliest.

Canimals

Nieuwsgierig, ondeugend, speels... het zijn de Canimals. De Canimals ontdekken de wereld opnieuw en vanuit een zeer uniek oogpunt. De meest normale voorwerpen, de meest gewone taken of de eenvoudigste activiteiten groeien uit tot een totaal grappig experiment. Maak kennis met Ato, Mimi, Pow, Oz Uly, Fizzy, Nia, Toki en Leon en hun vele vriendjes.

Conni

Conni is een schattig, lief en vrolijk meisje. Elke dag is voor haar één groot avontuur. Of het nu gaat om haar eerste schooldag, een bezoek aan de tandarts, een verhuizing of een feestje met haar familie.

De Snorkels

Deze blije, kleurige onderwaterdiertjes hebben allemaal een snorkel op hun hoofd. Ze wonen in Snorkelland, op de zeebodem. Ga mee met Allstar en zijn vriendjes en neem een duik in de spannendste avonturen. Hou je adem in!

De Wielen van de Bus

Toet gaat op reis door Liedjesstad. Samen met zijn band: Jasper de Clown, Bas, Sax, Trombone en Trom. Ze beleven magische, muzikale avonturen. En leren de leukste liedjes en maken kennis met nieuwe vriendjes. Een serie waar muziek in zit.

De Zusjes Mol

Deze vrolijke zusjes ontdekken de wereld om zich heen, leren over de wolken, over de mist, de regen en de modder, maar ook over appelbloesem in de lente, de speelse eekhoorntjes, het zachte mos en nog veel meer. Ze zijn altijd in voor een pretje!

Dommel

Dommel is een aardige, dikke, witte hond die bij z’n baasje, de uitvinder Semafoor, woont. Semafoor bedenkt de meest gekke uitvindingen en Dommel moet altijd, dik tegen zijn zin, eraan meehelpen. Soms is hij zelfs het proefkonijn en dat loopt niet altijd even goed af. In de straat wonen ook nog de bemoeizuchtige buurvrouw Mevrouw Beatrix en de twee aardige kinderen Jerry en Bobby. En als Dommel het niet aan de stok krijgt met de kat Balthazar, beleeft hij wel een ander avontuur.

Dibo de Wensdraak

Dibo is een lieve, grote, zachte, paarse draak. Samen met z'n vriendjes woont hij in Knuffelland waar dromen uitkomen. Dibo geeft graag cadeaus en beleeft veel avonturen. Hij is de grote broer waar veel kinderen van dromen.

Foofur

De blauwe hond Foofur is een blauw hond! Met zijn kleine nichtje Rocki beleeft hij doldwaze avonturen. Foofur en Rocki wonen samen met de honden Louis, Annabel , Fritz-Carlos en zijn vriendinnetje Hazel en met Spinner de kat. Dolle boel!

Huckleberry Finn

Een spannende serie gebaseerd op de boeken van Mark Twain over Tom Sawyer en Huckleberry Finn. Het speelt zich af ten tijde van de slavernij in het zuiden van de Verenigde Staten. De beste vrienden Mark en ‘Huck’ beleven samen dol dwaze avonturen.

Jan Jans en de Kinderen

Vader Jan, moeder Jans, de dochters Karlijn en Catootje en nakomertje Gertje hebben eigenlijk geen introductie nodig. Wie kent ze niet? Met de Rode Kater, Lotje de teckel en Loedertje de Siamese kat. En natuurlijk buurjongetje Jeroen, met p**p aan zijn schoen.

Kikker en zijn vriendjes

Kikker en zijn vriendjes zijn soms verliefd of bang, maar soms ook verdrietig of onzeker maar vaak ook heel gelukkig. Samen met Eend, Rat, Haas en Varkentje ontdekt Kikker dat het leven in ieder geval veel leuker is als het samen deelt.

Knutsel een Frutsel

Poppetje Pippa maakt ieder weekend een nieuwe frutsel op haar eigen eigenzinnige manier. Knutselen jullie mee? Op de website kun je zien welke knutselspullen je voor elke aflevering nodig hebt.

Mowgli, The New Adventures of the Jungle Book

Een ontwapenende en spannende jeugdserie gebaseerd op het klassieke verhaal. De kleine peuter Mowgli wordt na een ongeluk in de jungle van India gevonden en opgevoed door de wolvin Akela. Hij wordt vriendjes met Baloo de beer, Bagheera de panter en het aapje Ruphee.

Nils Holgersson

De 14-jarige jongen Nils Holgersson is een nietsnut die alleen maar kattenkwaad uithaalt en dieren plaagt. Op een dag vangt hij een kabouter, die hem voor straf in een kabouter verandert. Nils ontvlucht als kabouter de boerderij waar hij woont. Samen met de gans Maarten en zijn hamster Kruimel reist hij mee met een groep wilde ganzen onder leiding van Akka naar Lapland. Onderweg beleefd hij spannende avonturen en leert hij enkele belangrijke levenslessen.

Oscar de balloonist

Maak kennis met Oscar, een achtjarige jongen. Oscar is nieuwsgierig en reist de wereld rond in een heteluchtballon. Samen met zijn beste vriend Spike de Cactus. Ga mee op avontuur, ontdek de wonderlijke wereld en zie hoe ze vrienden worden met allerlei dieren.

Ovide en z'n Vriendjes

Ovide het vogelbekdier woont met zijn vrienden Polo de straatveger, Peli de winkelier, Dikbuik de kok, Luiaard, en de koala-drieling Ko, A en La op een tropisch eiland, waar zij allerlei avonturen beleven.

Papyrus

Papyrus speelt zich af in de tijd van het oude Egypte. Papyrus is een zoon van een visser en krijgt van de Goden de opdracht Egypte en de dochter van de farao Theti te helpen. Dit is het begin van een reeks spannende avonturen. Papyrus krijgt hulp en komt in het bezit van het zwaard van Horus. Lukt het Papyrus en Theti Egypte te bevrijden van het kwaad.

Professor Balthazar

Ontmoet een geniale, kleurrijke professor die de gekste machines bouwt. Hij gebruikt bijvoorbeeld een omgebouwde wasmachine om te vliegen. Als hij weer eens met een probleem wordt geconfronteerd, rust hij niet voordat hij een oplossing heeft bedacht.

Seabert

Tommy, Aura en het kleine witte zeehondje Seabert reizen over de wereld. Ze nemen het op tegen stropers, jagers en handelaars in bedreigde diersoorten. Met zijn drieën weten ze de dieren altijd weer te helpen.

Star Street

De Star Kids leven op een muzikale planeet in de vorm van een ster. Het is een vrolijke wereld waar de twaalf kids, gebaseerd op de tekens van de dierenriem, samen leven met hun vriendjes. Maar ook met hun vraatzuchtige vijand Momo...

The Enid Blyton Secret Series

Avonturier en ontdekkingsreiziger Thaddeus Arnold reist met fotojournaliste Charlotte Clancy over de wereld. Ondertussen beleven hun kinderen Peggy, Mike, Laura, de hond Prince en hun vriend Jack hun eigen avonturen…

The Fairy Taler

Laat je betoveren door de magie van de wereldberoemde sprookjes van Hans Christian Andersen. Leef mee met de magische wereld van draken, prinsessen en heksen in een wereld vol goed en kwaad, liefde, geluk en plezier.

The Twitch

Het mysterieuze eiland Kaitangata is een eigen leven gaan leiden na de verdwijning van Shelly Gentry. Om de vrede te bewaren liet de plaatselijke bevolking het eiland daarom met rust. Bouwplannen gooien echter roet in het eten en zorgen dat het eiland ontwaakt. Alleen de dertienjarige Meredith kan het eiland stoppen.

Thunderstone

Tijdens het gebruik van een VR-bril belandt de 15-jarige Noah per ongeluk in het jaar 2085. Daar gaat het er niet goed aan toe. Om naar huis te komen heeft hij de hulp van de Nomaden nodig. Het wordt een moeilijke reis, waarbij Noah de toekomst van de planeet kan redden.

Troetelbeertjes

De Troetelbeertjes wonen in Troetelland, een magische plek die bestaat uit wolken en regenbogen. Vandaar uit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Wanneer ze het "Troetelbeer Alarm" horen, weten ze dat ze in actie moeten komen. Hun motto is de kinderen te helpen en vertroetelen. Ieder troetelbeertje heeft een eigen kleur en karakter, dat verbeeld wordt door een symbool op hun buik. Bekende troetelberen zijn Hartebeertje, Lachbeertje, Brombeertje, Slaapbeertje, Geluksbeertje, Wensbeertje en Zonnebeertje.

Vrouwtje Theelepel

Ze draagt een klein gouden theelepeltje om haar hals. Maar op de meest onverwachte momenten wordt ze zelf zo klein als haar theelepeltje – die dan opeens heel groot lijkt. Samen met haar man Bazel, buurmeisje Wendy en de dieren beleeft ze allerlei avonturen.

William Shatner's, A Twist in the Tale

William Shatner vertelt spannende verhalen aan een groep kinderen. Steeds weer duiken we in zijn fantasiewereld, waar dezelfde groep kinderen de hoofdrol speelt in avonturen vol magie en geheimen.

Yakari

Wie kent hem niet: Yakari, het kleine dappere Sioux Indiaantje. Hij droomt ervan om groot en moedig te worden. Yakari heeft een speciale gave, hij kan met de dieren praten. Zijn grootste vriend is de mustang Kleine Bliksem. Samen beleven ze spannende en magische avonturen. Rij met ze mee over de prairie en beleef de spannendste avonturen.

Nacht programmering

In de nacht neemt Pebble TV een kijkje bij de allerliefste dieren. Want wat is nou rustgevender dan kijken naar kittens, puppy’s, vissen, pasgeboren varkentjes, lammetjes, paarden en konijntjes als je niet kunt slapen.

PebbleBox

Speciaal voor de allerkleinsten is er de PebbleBox, met de grappige, stoere en avontuurlijke vriendjes Pippa, Pim, Puk en Jip. Samen kijken ze naar korte leerzame programma's zoals Anton, Nijntje, Paz, Penelope, Saari, Tip de Muis, Danny en Daddy en Lars de kleine ijsbeer.

10+2 Het grote geheim

De Nummerland school van professor Aristoto en zijn assistent Infinitie verbergt een groot geheim. De opstandige Melisima en de hebzuchtige juf Zenobia willen daar verandering in brengen en proberen het geheim te ontsluieren.

20,000 Leagues Under the Sea

Wie kent niet het verhaal van Jules Verne over Kapitein Nemo en zijn prachtige onderzeeër, de Nautilus. In deze film maakt hij een gevaarlijke reis met een groep schipbreukelingen. Eén van hen is Bernadette, een jonge vrouw vermomd als een man. Ga mee op dit spannende onderwater avontuur.

Arctic Tale

IJsbeer Nanu en walrus Seela beleven bijzondere en opwindende avonturen. Samen groeien ze op onder de barre omstandigheden op het topje van de wereld. En het wordt elk jaar moeilijker, omdat hun leefgebied langzaam onder hun voeten wegsmelt…

Asterix de Galliër

Een Romeinse centurion ontvoert de druïde Panoramix, om het recept van zijn toverdrank te weten te komen.

Asterix & Cleopatra

Als een discussie tussen Caesar en Cleopatra over de Egyptische bouwkunst uitmondt in een weddenschap, geeft Cleopatra een vooraanstaande Egyptische architect Tekenis de opdracht een paleis voor Caesar te bouwen. Omdat de Romeinen de bouw echter dwarsbomen, roept de architect de hulp van Asterix en Obelix in.

De 12 werken van Asterix

Julius Caesar gaat bij wijze van alternatief plan over tot een weddenschap met de Galliërs, waarbij Asterix en Obelix twaalf opdrachten moeten uitvoeren. Als ze daarin slagen, zal Caesar het Romeinse Rijk opgeven, maar als ze falen, moeten de Galliërs zich overgeven.

Dag Mannetje

De vakantie van de 10-jarige Max begint met vervelend nieuws: Zijn vader is ontslagen. Als de moeder van Max vaker van huis is om te werken en zijn vader zichzelf en de situatie compleet verwaarloost, besluit Max dat hij over moet gaan tot actie…

Dag Max

Dag Max vertelt het verhaal van de 13-jarige Max die verplicht met zijn ouders op vakantie moet. Aangekomen op de camping, waar de vergrijzing flink is toegeslagen, ontmoet Max iemand die zijn hele vakantie op zijn kop zet.. .

De Hond van Vlaanderen

Het is de 19e eeuw. Nello woont bij zijn opa en kan heel goed tekenen. Er wordt een wedstrijd uitgeschreven voor jonge kunstenaars. Tegelijkertijd gaat de gezondheid van opa achteruit en er is een schuld bij de huisbaas. Kan Nello alle problemen de baas?

De Leeuw van Oz

Een circusleeuwtje krijgt van zijn vriend Oscar de Medaille voor Moed. Als ze samen een ballontocht maken komen ze in het land van Oz en raken elkaar kwijt. Leeuwtje maakt nieuwe vrienden, ontmoet slechte heksen, maar of het hem lukt Oscar terug te vinden…

De Magische Draaimolen

Als de hond Dougal tegen een magische draaimolen botst, komt de kwade tovenaar ZeBadDee vrij. Deze wil de wereld in ijs veranderen. Dougal’s baasje komt vast te zitten in de bevroren draaimolen. Met zijn vriendjes gaat Dougal op avontuur om zijn baasje te bevrijden.

Dennis the Menace: Cruise Control

Meneer Wilson gaat op een cruisevakantie om even te ontsnappen aan Dennis. Maar helaas, Dennis gaat gezellig met zijn vriendjes en familie mee op de cruise! Aan boord van het schip raakt Dennis bevriend met een zeven jaar oude prinses. Zij is in gevaar omdat een mysterieus figuur vastbesloten is haar land over te nemen! Wanneer ze op het eiland van de prinses zijn, komen Dennis en zijn vrienden in actie.

Ella en haar vrienden

De kleine veilige school van Ella en haar vrienden moet wijken voor een Formule 1 circuit dat wordt aangelegd door de gemene Meneer Eén, voor zijn zoontje Effie Eén. Om haar school te redden bindt Ella de strijd aan en krijgt daarbij hulp van de mysterieuze Anna.

Ella en haar vrienden 2, Peter Rockt

Peter is niet erg goed in rekenen en besluit dat hij maar beter rock ster kan worden. Ella weet wel hoe ze haar vriend moet helpen om aandacht te krijgen van popster Elvira. Maar daarvoor moet hij eerst een beroemde rocker worden. Dit tot grote ergernis van hun meester.

Emil & Ida van de Hazelhoeve

Emil is een pienter jongetje en een onverbeterlijke deugniet. Eigenlijk probeert Emil behulpzaam te zijn, maar dat loopt bijna altijd fout af. Als straf wordt hij dan in het houthok opgesloten, maar dat vindt hij helemaal niet erg. In het houthok kan hij poppetjes snijden en daar is hij erg handig in! Ida wil ook wel eens in het houthok zitten en poppetjes snijden, maar hoe ze ook haar best doe, het lukt haar niet om stout te zijn.

Fergie de Kleine Grijze Tractor

In deze muzikale komedie beleeft stadsjongen Gustav voor het eerst een zomer op het platteland. Het wordt een zomer om nooit te vergeten met nieuwe vrienden, gekke uitvindingen, een stout jong geitje en niet te vergeten de levende tractor Fergie. Iedereen kijkt vol spanning uit naar de jaarmarkt waar je allerlei prijzen kunt winnen. Gustav en zijn vrienden binden de strijd aan met de sluwe buurvrouw Hilde, die hen voortdurend dwarszit.

Het Huis met de Krokodillen

De 11-jarige Victor woont in het griezelige huis van zijn oudoom, dat vol staat met vreemde voorwerpen en opgezette dieren. In een oude kamer ontdekt Victor een Afrikaans masker en een opgezette alligator. Dan fladdert er uit een spiegel een donkere figuur.

In Oranje

Remco is 11 jaar en wil graag voetballer in het Nederlands elftal worden. Zijn vader steunt hem daarin. Maar als zijn vader overlijdt en zijn moeder steun zoekt bij haar vriend Arend, is Remco ten einde raad. Maar dan krijgt hij hulp van de geest van zijn vader.

Lucky Luke - Daisy town

De pionierskaravaan houdt halt. “Op deze plek zullen we Daisy Town bouwen!” Jammer genoeg trekt dit stadje in het Wilde Westen zeer snel bandieten en andere slechteriken aan. Om de orde te handhaven doet de gemeente van Daisy Town een beroep op een moedig en eerlijk man, Lucky Luke. De enige man die kan zorgen dat iedereen zich aan de wet houdt.

Lucky Luke - De Daltons op pad

Als de Dalton broers hun 4200 jaar dwangarbeid uitzitten, vernemen zij “het natuurlijk overlijden” van hun lievelingsoom Henri. In zijn testament laat de oudere man hen zijn hele fortuin na, maar er zijn twee voorwaarden. Als er niet aan de voorwaarden wordt voldaan, zal de hele erfenis gaan naar liefdadigheid. Natuurlijk ontsnappen de broers om hun vreemde opdracht te vervullen, de Daltons zijn weer op pad.

Madeline verdwaald in Parijs

Samen met elf andere meisjes woont Madeline in een weeshuis in Parijs. Op een dag komt er een man langs, die beweert haar oom Horst te zijn. Hij wil haar meenemen naar haar familie in Wenen. Madeline vertrouwt de man niet helemaal…

Marco Macaco

Strandwacht Marco probeert het hart te winnen Lulu. Maar zijn grote rivaal Carlo bouwt een gigantisch aapvormig casino aan het strand. Lulu is helemaal gefascineerd door Carlo. Dan gaat Marco op onderzoek en ontdekt dat Carlo niet deugt…

My Fair Madeline

Tijdens een schoolreisje naar het Louvre probeert Madeline dieven tegen te houden die de Mona Lisa willen stelen. Ze krijgt ten onrechte straf omdat ze zich niet heeft gedragen en wordt naar Londen gestuurd om een echte juffrouw te worden. Daar ontdekt ze een complot om de kroonjuwelen te stelen.

Oceanworld

Door de ogen van een zeeschildpadje gaan we op een adembenemende reis onder water. Beleef het betoverende ballet van de manta roggen, ervaar de meedogenloze jacht van de leeuwvis, zwem met dolfijnen en ontmoet de grootste walvis op aarde.

Orla de Kikkerslikker

Het feit dat ze klein zijn maakt het er voor de 10-jarige Victor en zijn vriendjes niet gemakkelijker op. Daarbij wonen ze ook nog eens in een dorpje vol strenge volwassenen en zijn ze regelmatig slachtoffer van de lokale pestkop Orla de Kikkerslikker. Wanneer er een circus naar het saaie slaperige stadje komt, wil Victor dolgraag samen met zijn hond optreden. Orla komt echter met een gemeen plan om Victors optreden te verpesten.

Pelle en de Waterdieven

Bij een zware storm wordt Pelle, het schattige politiewagentje van de stad getroffen door een krachtige stroomstoot. Iedereen vreest het ergste maar Pelle overleefd het en zit tjokvol energie! Dat kan hij wel gebruiken om de strijd aan te gaan met twee criminele broers. Ze tappen al het water uit het bergmeer en verkopen dat voor veel geld. De natuur rond het meer is in gevaar en de bouw van een enorme dam bedreigt de hele stad. Pelle en zijn vriendin de otter Dottie moeten alles uit de kast halen om de hele boel te redden.

Pinokkio en de Keizer van de Nacht

Nu Pinokkio al een jaar een jongen van vlees en bloed is, gaat hij stiekem naar het mysterieuze circus. Samen met zijn vriendjes zoekt hij een magische muziekdoos. Maar de kwade Scalawag en de Keizer van de Nacht willen het kleinood ook bemachtigen.

Return To Treasure Island

Jim Hawkins, koopman en kapitein van een schip, probeert uit de handen te blijven van Savage, een corrupte Engelse kapitein. De achtervolging leidt tot een onverwachts weerzien, want hij ontmoet Long John Silver en zijn mooie dochter Coral. Dit weerzien brengt zijn schip en bemanning terug naar Schateiland. Wat brengt het eiland nu weer voor verrassingen en zijn John en zijn dochter wel te vertrouwen?

Sabrina Friend's Forever

Sabrina krijgt op haar 13de verjaardag van haar excentrieke tantes Miller en Fernetz te horen dat zij, net als de rest van haar familie, een heks is. Ze ontdekt dat de bijbehorende toverkracht best handig is op school.

Sneeuwwitje nog lang en gelukkig

De gemene koningin is dood en Sneeuwwitje is op weg naar de zeven dwergen. Maar Heer Snoodaard, de broer van de gemene koningin, wil wraak. Hij ontvoert de prins. Sneeuwwitje moet nu samen met de dwergen haar prins zien te bevrijden.

Sven en de Rat

Is je beste vriend een rat, terwijl mensen helemaal niet van ratten houden? Sven wil laten zien dat ratten leuk zijn. Hij doet mee aan de jaarlijkse huisdierenwedstrijd. Maar vlak daarna schrijven de kranten over een grote rattenplaag.

The Amazing Zorro

Kijk mee naar het spannende verhaal van Don Diego Vega, een luie jonge aristocraat in Californië, die een geheim leven leidt als Zorro, een mysterieuze gemaskerde wreker en verdediger van de onderdrukten. Zorro verschijnt wanneer men hem het minst verwacht, altijd voorzien van zijn zwaard, zijn snelle paard Tornado, en een goed gevoel voor humor.

The Shamer's Daughter

Dina heeft ongewild het bovennatuurlijke vermogen van haar moeder geërfd. Ze kunnen recht in de ziel van anderen kijken, waardoor ze zich schamen voor zichzelf. Als de enige erfgenaam van de troon ten onrechte wordt beschuldigd van de gruwelijke moord op zijn familie, wordt Dina's moeder onder valse voorwendselen naar Dunark gelokt om hem te laten bekennen. Wanneer ze weigert haar gaven te gebruiken voor de verkeerde doeleinden wordt ze gevangen genomen. Het is nu aan Dina om de waarheid achter de moorden te achterhalen.

Winnetou, Opperhoofd der Apachen

Charlie gaat bij de spoorlijn werken en ontmoet Sam. Intussen dwarsboomt opperhoofd MatthoSih het vredesverdrag met de blanken. Opperhoofd Winnetou doorziet zijn plannen. Charlie ontmoet Winnetou en ze worden vrienden voor het leven.

Een Sneeuwwitte Kerst

Sneeuwwitjes dochter heeft zeven speciale vrienden… zeven reuzen! Ondertussen probeert de boze koningin het kerstfeest te bederven. Lukt het Sneeuwwitjes dochter en de zeven reuzen om het kerstfeest te redden?

Mijn Vriend Bernard

Sam is een verlegen jongen die bang is voor alles. Maar dan ontmoet hij Bernard, een ijsbeer die helemaal nergens bang voor is. Sam’s angst smelt als sneeuw voor de zon! Samen beleven ze een wel héél grappig avontuur…