Uitgelicht

Nieuwsbrief Juni 2022

woensdag 1 juni 2022


Beste Pebble TV-kijker,


Eind deze maand begint de zomer pas écht, maar wij brengen je alvast een beetje in de stemming. Op woensdag 1 juni gaan de wereldweken van start en op woensdag 8 juni, tijdens Wereld Oceanen Dag, zien en leren we veel over water en de oceanen. Een voorproefje van deze oceanen dag krijg je in het
Pinksterweekeind al met de bijzondere film Lied van de Zee. Lees snel verder en ontdekt wat je beslist wilt zien deze maand!

In de spotlights Nils Holgersson
De 14-jarige jongen Nils Holgersson is een kwajongen die alleen maar kattenkwaad uithaalt en dieren op de boerderij plaagt. Op een dag vangt hij een kabouter, die hem voor straf verandert in een kabouter. Nils ontvlucht de boerderij en samen met zijn tamme gans Maarten en zijn hamster Kruimel reist hij mee met een groep wilde ganzen onder leiding van Akka naar Lapland, en gaat zijn grote avontuur beginnen!

Ook nieuwsgierig? Nils Holgersson zie je deze maand iedere dag om 16.30 uur. 
Kijk de trailer van Nils Holgersson
Nils met gans Maarten en hamster Kruimel
Filmagenda
De filmagenda zit deze maand vol live-action films en ook met de prachtige animatiefilm Lied van de Zee. Dus plof lekker op de bank en kijk met het hele gezin naar deze superleuke en soms spannende familiefilms! 

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken! 
 
Zaterdag 4 juni
Zondag 5 juni (hh)
19:30
16:00
Lied van de Zee
Maandag 6 juni, 2e Pinksterdag 10:00
16:00
19:30
Marco Macaco
Dag Max!
Raafje met de Rode Sok
Zaterdag 11 juni
Zondag 12 juni (hh)
19:30
16:00
Return to Treasure Island
Zaterdag 18 juni
Zondag 19 juni
19:30
16:00
Orla de Kikkerslikker
Zaterdag 25 juni
Zondag 26 juni
19:30
16:00
Leeuw van Oz


Wereldweken
Deze maand gaan de Wereldweken weer van start. De hele zomer kun je tussen de programma's door van alles leren over andere landen en hun talen. En kijk vooral vanaf woensdag 1 juni t/m zondag 5 juni naar de PebbleBox, want hierin staat iedere dag een ander land centraal. 


Wereld Oceanen Dag
Op woensdag 8 juni is het Wereld Oceanen Dag. Duik de zee in met Dommel, Martin Morning en Chloe in Chloe's Toverkast. Maak kennis met de magische onderwaterwereld en kijk om 15.00 uur naar de prachtige film Oceanworld 3D. Ook de PebbleBox staat in het teken van de zee. 

Vaderdag
Op zondag 19 juni is het Vaderdag. Kijk van te voren in de tv-gids op onze website en beslis jij dan welke series of film jij samen met papa wilt kijken. Waar ga jij hem mee verrassen? Bijvoorbeeld met de leuke en leerzame serie Oscar de Balloonist (zondag om 09:30) of met de bijzondere familiefilm Orla en de Kikkerslikker (zondag om 16:00 uur).

Winactie
Deze maand maak je kans op een Grote Oceanen Atlas waarin je de
waanzinnigste dieren kunt ontdekken en de spannendste
oceanenavonturen beleeft! Je moet dan wel eerst antwoord geven op
de volgende prijsvraag:

Welk dier dat in de oceaan leeft is het grootst van alle zeedieren?

Ga snel naar onze website en vul de prijsvraag in. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gesteld. 

Ook via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en kun je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan!
Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van juni in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaalabonneer  je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.
"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"
Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website

Copyright © 2021 Pebble TV

Wil je deze maandelijkse nieuwsbrief niet meer ontvangen?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.