Uitgelicht

Nieuwsbrief Juli

woensdag 6 juli 2022

View this email in your browser

Beste Pebble TV-kijker,

Het is zomer bij Pebble TV! Deze maand zit vol speciale dagen zodat jij je niet hoeft te vervelen tijdens de zomervakantie! Ook zenden we speciale programma's uit tijdens de Dag van het Sprookje op woensdag 7 juli, het Bijenweekeind én de Dag van de Vriendschap (zaterdag 30 juli). Lees dus snel verder!

In de spotlights David, de Kabouter
Met zijn lieve vrouw Lisa en zijn vos Swift leeft David de Kabouter diep in het bos. David is dokter en staat voor alle dieren klaar die zijn hulp nodig hebben, ver of dichtbij. Hij beleeft tijdens zijn reizen allerlei avonturen, maar moet op z'n hoede zijn voor de trollen.

Kijk iedere dag om 17.30 uur naar een nieuwe aflevering van David, de Kabouter
Bekijk de trailer van David, de Kabouter
David, de Kabouter met zijn vos Swift
Filmagenda
Deze maand staat er veel gaafs op de filmagenda. Ieder weekend kun je natuurlijk weer kijken naar een leuke en soms spannende familiefilm. Kijk op zaterdagavond om 19.30 uur en op zondagmiddag de herhaling om 16.00 uur. Daarnaast kun je op Donderdag 7 juli, tijdens de Dag van het Sprookje kijken naar maar liefst twee extra sprookjesachtige films!

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!
Zaterdag 2 juli
Zondag 3 juli (HH)
19:30
16:00
Ida van de Hazelhoeve
Donderdag 7 juli (Dag van het Sprookje)
Donderdag 7 juli (Dag van het Sprookje)
15:30
19:30
Pinokkio en de Keizer van de Nacht
Sneeuwwitje nog Lang en Gelukkig
Zaterdag 9 juli
Zondag 10 juli (HH)
19:30
16:00
Pudding T.
Zaterdag 16 juli
Zondag 17 juli (HH)
19:30
16:00
Pelle en de Dierenrovers
Zaterdag 23 juli
Zondag 24 juli
19:30
16:00
Hond van Vlaanderen
Zaterdag 30 juli
Zondag 31 juli
19:30
16:00
In Oranje

Pinokkio en de Keizer van de Nacht

Dag van het Sprookje

Woensdag 7 juli staat in het teken van fantasie en magie met extra sprookjesachtige afleveringen en films. Bekijk van tevoren de tv-gids op onze website en ontdek wat je beslist wilt zien!
 

Bijenweekend

Tijdens het weekend van de Landelijke Open Imkerijdagen kun je bij Pebble TV ook een hoop leren over bijen. Luister goed naar wat imker Erik je over bijen vertelt, en test tussen de programma's door je kennis met de quizvragen!
NL ZIET

PebbleTV is vanaf nu ook te bekijken bij NL ZIET. Alle programma’s van de Nederlandse tv in één app.

Bekijk hier snel het volledige aanbod van NL Ziet

Dag van de Vriendschap

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit op zaterdag 30 juli en kijk samen naar speciale programma's tijdens de Dag van de Vriendschap!

Winactie
Met Pebble TV kun je op de dag van de vriendschap gezellig met je vriendjes of vriendinnetjes doorbrengen! Deze maand maak je kans op een boekje uit de '101 dingen' serie. Je moet nog wel even antwoord geven op de volgende vraag.

Hoe heet de belangrijkste bij in een kolonie ?

Vul de prijsvraag snel in (vóór 20 juli) om kans te maken op deze gezelligeprijs. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!
Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van juli in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.
"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"
Copyright © 2022 Pebble TV
Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website