Uitgelicht

Nieuwsbrief februari 2022

dinsdag 1 februari 2022Beste Pebble TV-kijker,


Jammer genoeg staan de schaatsen nog steeds in het vet en de sleeën veilig opgeborgen in de schuur, en het lijkt wel herfst, maar Pebble TV brengt de winter een beetje bij jou thuis. Tijdens de Dag van de IJsbeer, op zondag 27 februari, kun je de hele dag kijken naar winterse afleveringen van Bamboe Beren, Dommel, Bamboo Love, Penelope en Nijntje. Verder kun je deze maand iedere dag genieten van de sprookjes van Hans Christian Andersen in The Fairy Taler. En uiteraard viert Pebble TV de liefde! Heel veel liefdevolle afleveringen op Valentijnsdag, maandag 14 februari met als kers op de taart de grappige en romantische film de Valentijnsfilm Knoester en Berkelientje.

In de spotlights:  The Fairy Taler

Laat je betoveren door de magie van de wereldberoemde sprookjes van Hans Christian Andersen. Leef mee met de magische wereld van draken, prinsessen en heksen in een wereld vol goed en kwaad, liefde, geluk en plezier!

Kijk iedere dag vanaf 11.00 uur naar de The Fairy Taler bij Pebble TV!
Kijk de trailer van The Fairy Taler
The Fairy Taler
 

Pebble TV Enquete 2022

Zin in een dagje Apenheul?
Wij vinden het super fijn als u mee wil doen aan ons onderzoek om de waardering voor Pebble TV in Nederland in kaart te brengen.

Vul dan nu de enquête in en maak kans op 4 tickets voor de Apenheul in Apeldoorn!

Valentijnsdag 

Het is weer bijna Valentijnsdag! Op de Dag van de Liefde, maandag 14 februari zijn er bij Pebble TV de hele dag liefdevolle afleveringen te zien van onder andere Alfred J. Kwak, Kikker en zijn Vriendjes, Chloe’s Closet, Boes en Rita Krokodil.

En speciaal voor Valentijnsdag kun je kijken naar de film Knoester en Berkelientje, waar niet alleen Junior iemand ontmoet maar ook Knoester helemaal verliefd wordt.

Knoester en Berkelientje is op maandagmiddag 14 januari vanaf 15.30 uur te zien bij Pebble TV!

Dag van de IJsbeer 
 
Op zondag 27 februari is het de Dag van de Ijsbeer. Dan staat Pebble TV de hele dag in het teken van de winter met veel sneeuw, ijs en kou! Kijk dan naar de koudste afleveringen van Bamboe Beren, Dommel, Bamboo Love, Penelope en Nijntje.
Kijk ook vanaf 16.00 uur naar de film Arctic Tale, waarin jij samen met ijsbeerjong Nanu en walruspup Seela de bijzondere en opwindende avonturen op de Noordpool kunt beleven.
 
Filmagenda
Deze maand staat er veel gaafs op de filmagenda. Ieder weekend kun je natuurlijk weer kijken naar een leuke en soms spannende familiefilm. Kijk op zaterdagavond om 19.30 uur en op zondagmiddag de herhaling om 16.00 uur.

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!
Zaterdag 5 februari
Zondag 6 februari (HH)
19:30
16:00
Oceanworld
Zaterdag 12 februari
Zondag 13 februari (HH)
19:30
16:00
Sven en de Rat
14 februari, Valentijnsdag 15:30 Knoester en Berkelientje
Zaterdag 19 februari
Zondag 20 februari
19:30
16:00
Knoester
Zaterdag 26 februari
Zondag 27 februari, Dag van de IJsbeer
19:30
16:00
Arctic Tale 

Prijsvraag

Deze maand maak je kans op gave knutselpakketten! Je moet dan wel eerst antwoord geven op de volgende prijsvraag: In de film Knoester en Berkelientje wil Junior heel graag iets hebben. Weet jij wat dat is???
Vul de prijsvraag snel in en wie weet val jij en de prijzen om samen met jouw vriendje of vriendinnetje gezellig te knutselen.

Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!
Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van februari in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.
"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"
Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website

Copyright © 2021 Pebble TV

Hand vector created by freepik - www.freepik.com