Uitgelicht

Nieuwsbrief Augustus 2022

maandag 1 augustus 2022

Beste Pebble TV-kijker,

Alle 31 dagen van augustus worden goed benut! Op 8 augustus is het Wereld Kattendag en voor alle poezenliefhebbertjes staat Pebble TV de hele dag in het teken van de katachtigen. Hier wil je vast meer van weten en er staan ook weer een hoop leuke familiefilms op de filmagenda. Lees snel verder!

In de spotlights Mouk
Mouk, speciaal voor de kleintjes: Mouk en Chavapa zijn twee jonge wereldreizigers met de gekste verhalen. Ze reizen de hele wereld rond, van de Sahara in Afrika tot aan de rijstvelden in Vietnam. Ontdek de avontuurlijke wereld met Mouk en al zijn vriendjes!

Mouk zie je iedere dag om 15.00 uur!
Kijk de trailer van Mouk
Mouk en Chavapa

Kattendag
Op maandag 8 augustus is het Wereld Kattendag. en kun je bij Pebble TV kijken naar een heleboel katachtige afleveringen. Zo krijgt Conni een superschattig poesje (09:30 en 14:00), zoeken Bella Brandweer en Zoefi een lief klein ontsnapt tijgertje (09:41), redt Bella een heleboel katten in Helden van de Stad, honderd katten! (12:18) en nog véél meer…

Jeugdseries
Ook deze maand kun je van maandag t/m vrijdag én zondag om 20.00 uur kijken naar een dubbele aflevering van een spannende jeugdserie. Kijk vanaf maandag 8 augustus naar seizoen 1 en 2 van Thunderstone.


Nijntje
'Nijntje, lief klein Konijntje'. Het schattige konijntje Nijntje gaat naar de dierentuin en ontdekt de wereld en nog veel meer leuks. Van vrijdag 26 t/m zondag 28 augustus iedere dag om 09.30 uur. 

Filmagenda
Deze maand kun je naar veel coole films kijken. Kijk op zaterdagavond om 19.30 uur en op zondagmiddag is de herhaling om 16.00 uur. Dus plof lekker op de bank en kijk met het hele gezin naar deze superleuke en soms spannende familiefilms!

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!
Zaterdag 6 augustus
Zondag 7 augustus
19:30
16:00
Dag Max!
Zaterdag 13 augustus
Zondag 14 augustus
19:30
16:00
Otto is een neushoorn.
Zaterdag 20 augustus
Zondag 21 augustus
19:30
16:00
Sven en de rat.
Zaterdag 27 augustus
Zondag 28 augustus
19:30
16:00
10+2 Het grote geheim

Otto is een neushoorn.
Winactie
Maak deze maand kans op een leuk knutselpakket, waarmee je van allerlei oude spullen die je nog ergens in huis hebt liggen een mooi kunstwerk kan maken.

Om kans te maken moet je wel eerst antwoord geven op de volgende prijsvraag:

Op welke dag in augustus zendt Pebble TV speciaal voor alle poezenliefhebbers een héleboel katachtige programma’s uit?

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!
 
Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van augustus in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.
"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"
Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website