Uitgelicht

Nieuwsbrief april 2022

vrijdag 1 april 2022Beste Pebble TV-kijker,


1 Aprilgrappen, Kunstweekend, Wereld Circus Dag, Koningsdag en Pasen, de maand april zit weer boordevol grappige, leuke en leerzame dagen! Ter afsluiting van de Nationale Museumweek kun je tijdens het Kunstweekend alles leren over tekenen, kleuren en muziek. Ook leer je de week erna de leukste circustrucjes tijdens de Wereld Circus Dag. Verder vieren we Pasen en zenden wij sportieve afleveringen uit tijdens de Koningspelen.

Allemaal leuke dingen deze maand! En tot slot hebben wij nog een nieuwtje. Vanaf 28 april gaat Pebble TV de nieuwe en geremasterde afleveringen van Dommel uitzenden! Lees snel verder!

In de spotlights Dommel

Dommel is een aardige, dikke, luie hond die bij z’n baasje Semafoor woont. Semafoor is uitvinder en bedenkt de meest gekke uitvindingen, waaraan Dommel meestal moet meehelpen of hij is proefkonijn. En als Dommel het niet aan de stok krijgt met de kat Balthazar dan beleeft hij wel een ander avontuur.

Kijk vanaf donderdag 28 april iedere dag om 12.30 uur naar nieuwe avonturen van Dommel!

Kijk de trailer van Dommel

Dommel


Kunstweekend
Tijdens Pebble TV’s Kunstweekend sluit Pebble TV de Nationale Museumweek af met heel veel kunstige afleveringen in het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 april ! Leer met Nijntje over vormen en kleuren, leer dansen als een ballerina met Chloe in Chloe’s Toverkast en nog vééél meer!

Wereld Circus Dag

Zaterdag 16 april is het Wereld Circus Dag en speciaal op deze dag kun je de hele dag kijken naar Pebble TV presenteert Circus Kristal! Circusleraars Aschwin leert jou op een leuke en leerzame manier circustrucjes. Dus als jij wilt leren hoe je kunt jongleren, koorddansen of ballonvouwen, kijk dan om 08.00 uur, 11.00 uur, 13.00 uur en om 18.30 uur naar Circus Kristal!

Ook zenden wij om 21.30 uur de Theatershow Bassie en Adriaan: Live uit! Een show vol humor, liedjes en spanning zoals je gewend bent van Bassie & Adriaan!


Pasen
De paastakken zijn versierd, de eieren zijn verstopt en we maken het gezellig tijdens Pasen op zondag 17 en maandag 18 april!
Op 1e Paasdag kun je kijken naar lente- en paasachtige series, zoals Bamboo Love, Lief, Boes en Kleine Anna & Lange Oom. Ook Martin Morning en De Vriendjes van de PebbleBox vieren Pasen.
En kijk maandag 18 april om 10.00 uur, 2e Paasdag, naar de film Lotte van Uitvindersdorp uur, herhaling is om 16.00 uur.

Koningsspelen
Dit jaar ziet het ernaar uit dat de Koningspelen eindelijk weer gewoon worden gevierd! Op vrijdag 22 april vindt alweer de 10e editie plaats en houden de kinderen van de basisscholen een sportieve dag. 

Wil jij even uitrusten? Dat kan, Pebble TV zendt ook weer sportieve afleveringen voor en na schooltijd uit, zoals Dommel, Helden van de Stad, Conni, Kikker en zijn Vriendjes en Boes.


Koningsdag
Ga je dit jaar op Koningsdag, woensdag 27 april, met jouw kleedje en spulletjes op de vrijmarkt of op straat zitten en daarna lekker even bijkomen met Pebble TV?
Check de tv-gids op onze website voor de programmering! 

Filmagenda
Deze maand staat er veel gaafs op de filmagenda. Ieder weekend kun je natuurlijk weer kijken naar een leuke en soms spannende familiefilm. Kijk op zaterdagavond om 19.30 uur en op zondagmiddag de herhaling om 16.00 uur.

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!

Zaterdag 2 april
Zondag 3 april (HH)
19:30
16:00
De Drie Rovers 
Zaterdag 9 april
Zondag 10 april (HH)
19:30
16:00
Otto is een neushoorn
Zaterdag 16 april
Zondag 17 april (HH)
19:30
16:00
Winnetou
2e Paasdag
Maandag 18 april
10:00
16:00
Lotte van Uitvindersdorp
Zaterdag 23 april
Zondag 24 april (HH)
19:30
16:00
10+2 Het Grote Geheim
Koningsdag
Woensdag 27 april  
19:30 Sneeuwwitje lang en gelukkig 
Zaterdag 30 april
Zondag 1 mei (HH)
19:30
16:00
Ella en haar Vrienden
     

Winactie
Surprise surprise! Doe mee met de prijsvraag van deze maand en maak kans op een Pebble TV surprisepakket! Om kans te maken moet je wel eerst antwoord geven op de volgende prijsvraag: Hoe noemen we een circusartiest die handig is met het gooien en vangen van voorwerpen?

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!


Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van april in een video

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website
Copyright © 2022 Pebble TV