Uitgelicht

Nieuwsbrief Januari 2022

woensdag 5 januari 2022

View this email in your browser

Beste Pebble TV-kijker,


Namens het hele team van Pebble TV: de beste wensen voor komend jaar! We beginnen het jaar goed met maar liefst twee nieuwe series. Lees snel verder en kom er achter welke dit zijn.

In de spotlights de live action serie Kinderen van Waterland

Steeds wanneer in een klein polderdorpje de school uitgaat, beleven vijf jonge klasgenootjes weer allerlei leuke, kleine en grote, avonturen. De zes- en zevenjarige kinderen zijn op een hun eigen manier eigenwijs en zoeken oplossingen voor de problemen waar ze mee in aanraking komen. De grote mensen denken steeds dat zij het beter weten. Maar of dat ook zo is? 

Vanaf maandag 10 januari kun je elke maandag t/m zaterdag om 16.00 kijken naar een nieuwe aflevering van Kinderen van Waterland.
Kijk de trailer van Kinderen van Waterland
Kinderen van Waterland

Thunderstone seizoen 2
Veel gevraagd door onze kijkers en in de kersteditie van onze nieuwsbrief lieten we het al doorschemeren: vanaf zondag 2 januari kun je kijken naar splinternieuwe afleveringen van het tweede seizoen van Thunderstone

Vogeltelweekend
Het weekend van zaterdag 29 en zondag 30 januari kun je bij Pebble TV weer meedoen met de Nationale Vogelteldagen. Ook op Pebble TV zelf kun je in dit weekend een hoop vogels spotten! Tellen jullie mee? 
Filmagenda
Deze maand staat er veel gaafs op de filmagenda. Deze hele kerstvakantie kun je iedere dag tot en met zondag 9 januari om 10:00 en om 16:00 kijken naar een fijne film. Natuurlijk kun je ook ieder weekend van januari weer kijken naar een leuke en soms spannende familiefilm speciaal voor jou! Kijk ook eens op zaterdagavond om 19.30 uur. Heb je ‘m gemist? De herhaling is op zondagmiddag om 16.00 uur. 

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken! 
 
Zaterdag 1 januari 10:00
19:30
Fergie, de Kleine Grijze Tractor
Winnetou, opperhoofd der Apachen
Zondag 2 januari 10.00
16:00
Knoester en Berkelientje
Winnetou, Opperhoofd der Apachen
Maandag 3 januari 10:00 Ella en haar Vrienden 2: Peter Rockt
Dinsdag 4 januari 10:00 Raafje met de Rode Sok
Woensdag 5 januari 10:00 Orla de Kikkerslikker
Donderdag 6 januari 10:00 De Leeuw van Oz
Vrijdag 7 januari 10:00 Emil & Ida van de Hazelhoeve
Zaterdag 8 januari 10:00
19:30
Pudding T.
Lotte van Uitvindersdorp
Zondag 9 januari 10:00
16:00
Pelle en de Dierenrovers
Lotte van Uitvindersdorp
Zaterdag 15 januari
Zondag 16 januari
19:30
16:00
Hond van Vlaanderen
Zaterdag 22 januari
Zondag 23 januari
19:30
16:00
In Oranje
Zaterdag 29 januari
Zondag 30 januari
19:30
16:00
Otto is een Neushoorn

Winactie 
Deze maand kun je kans maken op een vogelhuis pakket. Wat daar allemaal in zit is nog een verrassing. Om kans te maken moet je wel eerst antwoord geven op de volgende prijsvraag: Welke vogel komt in Nederland en België het meeste voor?

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!
Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van januari in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaalabonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.
"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"
Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website

Copyright © 2021 Pebble TV

Wil je deze maandelijkse nieuwsbrief niet meer ontvangen?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.