Maak een keuze om de series of films te bekijken.


Alfred J. Kwak

Alfred Jodocus Kwak is de allerleukste en liefste eend ter wereld. Hij zingt graag en maakt veel grappen met zijn adoptievader Henk de Mol. Alfred is niet op zijn snaveltje gevallen. Met vrolijke humor waggelt en kwaakt hij door allerlei spannende avonturen.

Babar

Na de dood van zijn moeder vlucht het olifantje Babar naar de stad. Een vriendelijk oud dametje ontfermt zich over hem en brengt hem in aanraking met de verworvenheden van het moderne stadsleven. Na een tijdje besluit Babar terug te keren naar het bos, waar hij trouwt met zijn nichtje Celeste en tot koning van de dieren wordt gekroond.

Bamboe Beren

Bamboe-Lee, Dah-Lin en Slo-Lee: 3 aaibare vrienden die opkomen voor dier en milieu. Hun vijand is de sigaarrokende Ratta Leone. Hij verwoest de natuur voor geld. Gelukkig krijgen onze vrienden hulp van de roze draak Ai Ai. Samen bestrijden ze het rattenkwaad.

Bassie en Adriaan - De Diamant

Bassie en Adriaan worden verdacht van diefstal van een diamant. Maar de diamant is gestolen door twee boeven die zich vermomd en als clown en acrobaat. Om hun onschuld te bewijzen gaan Bassie en Adriaan op zoek naar de echte dieven.

Bassie en Adriaan - De Geheimzinnige Opdracht, Rei

Een onbekende vraagt Bassie en Adriaan of ze pakjes willen opsporen in Europa. Op hun speurtocht ontdekken ze mooie en interessante plaatsen. Maar ze merken niet dat de Baron, Handige Harry en B100 hen in een hinderlaag willen lokken…

Bassie en Adriaan - De Huilende Professor

Van griengas gaat iedereen huilen. Daarom willen Bassie en Adriaan de gemene professor die het gas gemaakt heeft opsporen en het griengas onschadelijk maken. Samen met hun nieuwe vriendje, Robin de Robot, komen ze hem al spoedig op het spoor…

Bassie en Adriaan - De Plaaggeest

Het circus vertrekt, maar zonder Bassie en Adriaan! Ze waren te laat en nu zitten zonder werk. Ze gaan op zoek naar een baantje. Maar ze worden tegengewerkt door een plaaggeest. Een pestkop die alles in het honderd laat lopen.

Bassie en Adriaan - De Reis Vol Verassingen

De Baron wil wraak op Bassie en Adriaan en verstopt een pakje met een bom op Curaçao. Vervolgens lokt hij onze vrienden naar het eiland. Hoewel ze het pakje vinden, gaat een ander ermee vandoor! Weer terug in Nederland wint Bassie opeens een reis naar Amerika…

Bassie en Adriaan - De Verdwenen Kroon

In ruil voor een gestolen, kostbare kroon willen De Baron, B2 en Vlugge Japie veel geld hebben. Zo lokken ze Bassie en Adriaan in de val. Maar Robin maakt een computerprogramma waarmee Bassie en Adriaan ontsnappen en de boeven vinden. Die slaan op de vlucht…

Bassie en Adriaan - Het Geheim van de Schatkaart

Als Bassie op een rommelmarkt een schilderij kapot maakt, blijkt er een schatkaart in te zitten. Bassie en Adriaan zijn echter niet de enigen die de schat willen vinden. De kaart leidt naar Lanzarote waar ze de schat vinden, maar het avontuur verder gaat…

Bassie en Adriaan - De Verzonken Stad

Op vakantie in Griekenland vindt Bassie in zee een heel bijzondere steen. Bij toeval duiken ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op. Bassie en Adriaan doen hun best de boeven in de val te lokken. Maar of dat lukt?

Bassie en Adriaan - Het Geheim van de Sleutel

Bassie en Adriaan willen op vakantie naar Benidorm, maar door een misverstand komen ze in het bezit van een sleutel die van een boevenbende is. B1 en B2 moeten van de boevenbaas de sleutel terug krijgen en ze zijn tot alles in staat.

Bassie en Adriaan - Liveshows

-

Boes

Boes is een grote, oer-Hollandse os met een droge kijk op zaken. Hij heeft heel wat te stellen met de dieren die op en om zijn boerderij wonen. Zoals de niet bijster snuggere hond Saffie, of Dolly de schildpad die steeds haar schild verliest.

Conni

Conni is een schattig, lief en vrolijk meisje. Elke dag is voor haar één groot avontuur. Of het nu gaat om haar eerste schooldag, een bezoek aan de tandarts, een verhuizing of een feestje met haar familie.

Chloe’s Toverkast

'Alles is mogelijk in mijn wereld'. Als Chloe en haar vriendjes rustig aan het spelen zijn in Chloe's slaapkamer komt ineens haar Toverkast tot leven. Chloe opent de kast en ontdekt een verkleedkostuum voor elk nieuw avontuur in sprookjesland, de woestijn of de ruimte! Samen met haar vriendjes en knuffeldoek Snoezige Wortel gaat Chloe op reis naar een wereld vol fantasie!

Dag Juf tot morgen

Teet, Flo, Mies, Daaf, Mauli en Hiske zijn zes kinderen van zes jaar oud. Ze wonen in de grote stad. De 6 vrienden zitten bij elkaar in de klas en beleven van alles als de school uit gaat. Kijk wat er gebeurt onderweg naar huis. De een gaat op bezoek bij oma, de ander vindt een portemonnee, of je moet je cavia begraven.

De Bluffers

Ver van hier ligt Bluffonië, het land van de Bluffers, Ooit een paradijs met meren, bossen en rivieren. Totdat Clandestino kwam en alles verwoestte en de mensen verjoeg. Niemand durft het tegen Clandestino op te nemen. Behalve de Bluffers…

De Snorkels

Deze blije, kleurige onderwaterdiertjes hebben allemaal een snorkel op hun hoofd. Ze wonen in Snorkelland, op de zeebodem. Ga mee met Allstar en zijn vriendjes en neem een duik in de spannendste avonturen. Hou je adem in!

De Zusjes Mol

Deze vrolijke zusjes ontdekken de wereld om zich heen, leren over de wolken, over de mist, de regen en de modder, maar ook over appelbloesem in de lente, de speelse eekhoorntjes, het zachte mos en nog veel meer. Ze zijn altijd in voor een pretje!

Dommel

Dommel is een aardige, dikke, witte hond die bij z’n baasje, de uitvinder Semafoor, woont. Semafoor bedenkt de meest gekke uitvindingen en Dommel moet altijd, dik tegen zijn zin, eraan meehelpen. Soms is hij zelfs het proefkonijn en dat loopt niet altijd even goed af. In de straat wonen ook nog de bemoeizuchtige buurvrouw Mevrouw Beatrix en de twee aardige kinderen Jerry en Bobby. En als Dommel het niet aan de stok krijgt met de kat Balthazar, beleeft hij wel een ander avontuur.

Dibo de Wensdraak

Dibo is een lieve, grote, zachte, paarse draak. Samen met z'n vriendjes woont hij in Knuffelland waar dromen uitkomen. Dibo geeft graag cadeaus en beleeft veel avonturen. Hij is de grote broer waar veel kinderen van dromen.

Foofur

De blauwe hond Foofur is een blauw hond! Met zijn kleine nichtje Rocki beleeft hij doldwaze avonturen. Foofur en Rocki wonen samen met de honden Louis, Annabel , Fritz-Carlos en zijn vriendinnetje Hazel en met Spinner de kat. Dolle boel!

Helden van de stad

Volg de fantastische en spannende avonturen van Paultje Politiewagen, Bella Brandweer auto, Ollie Ongeluk en nog veel meer schattige reddingsvoertuigen. In Helden van de Stad kan iedereen een held zijn!

Kikker en zijn vriendjes

Kikker en zijn vriendjes zijn soms verliefd of bang, maar soms ook verdrietig of onzeker maar vaak ook heel gelukkig. Samen met Eend, Rat, Haas en Varkentje ontdekt Kikker dat het leven in ieder geval veel leuker is als het samen deelt.

Lucky Luke

Lucky Luke, de cowboy die sneller schiet dan zijn schaduw, trekt ten strijde tegen allerlei misdadigers. De bekendste zijn de 4 Daltons, de broers Joe, William, Jack en Averell kruisen regelmatig zijn pad. Ze zijn altijd bezig met het beroven van een bank of postkoets, maar blinken niet uit in intelligentie. De Daltons belanden regelmatig in de gevangenis waar de niet al te slimme hond Rataplan hen moet bewaken. Lucky Luke ontmoet nog meer bandieten zoals Billy the Kid en Calamity Jane. Rij mee door het Wilde Westen met Lucky Luke en zijn slimme paard Jolly Jumper.

Martin Morning

Martin Morning lijkt een heel normale jongen van 9 jaar. Maar elke ochtend, precies om 7.30 uur, gebeurt er iets heel raars met hem. Als hij opstaat is hij iemand anders! Superheld, buitenaards wezen, draak, farao, vampier, brandweerman, astronaut, alles kan..!!! Samen met zijn beste vrienden beleeft Martin Morning iedere dag een nieuw en spannend avontuur!

Mowgli, The New Adventures of the Jungle Book

Een ontwapenende en spannende jeugdserie gebaseerd op het klassieke verhaal. De kleine peuter Mowgli wordt na een ongeluk in de jungle van India gevonden en opgevoed door de wolvin Akela. Hij wordt vriendjes met Baloo de beer, Bagheera de panter en het aapje Ruphee.

Nijntje Specials

In deze extra lange afleveringen beleeft Nijntje bijzondere avonturen. Nijntje viert haar verjaardag en Oud & Nieuw. Kijk hoe Nijntje grote Pluis wordt als er een kleine Pluis wordt geboren. Ga met Nijntje op ontdekking in de dierentuin. En nog veel meer.

Nils Holgersson

De 14-jarige jongen Nils Holgersson is een nietsnut die alleen maar kattenkwaad uithaalt en dieren plaagt. Op een dag vangt hij een kabouter, die hem voor straf in een kabouter verandert. Nils ontvlucht als kabouter de boerderij waar hij woont. Samen met de gans Maarten en zijn hamster Kruimel reist hij mee met een groep wilde ganzen onder leiding van Akka naar Lapland. Onderweg beleefd hij spannende avonturen en leert hij enkele belangrijke levenslessen.

Ontdek de Wereld met Nijntje

In de ontdekkingsreizen van Nijntje ziet ze ridders en kastelen in Europa. Ook maakt ze kennis met het Verre Oosten. Ze krijgt nieuwe vriendjes in Afrika en zet haar eerste stappen op de Noordpool. Ontdek de wereld samen met Nijntje!

Oscar de balloonist

Maak kennis met Oscar, een achtjarige jongen. Oscar is nieuwsgierig en reist de wereld rond in een heteluchtballon. Samen met zijn beste vriend Spike de Cactus. Ga mee op avontuur, ontdek de wonderlijke wereld en zie hoe ze vrienden worden met allerlei dieren.

Ovide en z'n Vriendjes

Ovide het vogelbekdier woont met zijn vrienden Polo de straatveger, Peli de winkelier, Dikbuik de kok, Luiaard, en de koala-drieling Ko, A en La op een tropisch eiland, waar zij allerlei avonturen beleven.

Pebble TV presenteert Circus Kristal

Pebble TV presenteert Circus Kristal! Samen met je persoonlijke circus leraar Aschwin leer je op een leuke en leerzame manier circus trucs. Wat dacht je bijvoorbeeld van jongleren, koorddansen of ballon vouwen? Aschwin leert het je allemaal!

Professor Balthazar

Ontmoet een geniale, kleurrijke professor die de gekste machines bouwt. Hij gebruikt bijvoorbeeld een omgebouwde wasmachine om te vliegen. Als hij weer eens met een probleem wordt geconfronteerd, rust hij niet voordat hij een oplossing heeft bedacht.

Sinbad de Zeeman

Sinbad de zeeman leefde 1200 jaar geleden in Bagdad, een van de grootste steden van de Arabische wereld. Door zijn nieuwsgierigheid verlaat hij de stad om te reizen langs vreemde landen en over grote zeeën. Samen met zijn vogelvriend Sheila haalt hij kattenkwaad uit en beleeft hij leuke avonturen.

Seabert

Tommy, Aura en het kleine witte zeehondje Seabert reizen over de wereld. Ze nemen het op tegen stropers, jagers en handelaars in bedreigde diersoorten. Met zijn drieën weten ze de dieren altijd weer te helpen.

StoryZoo op Avontuur & Van Gogh

Kom ga mee met Bax de Beer, Pepper de Papegaai en het vrolijke aapje Toby. Ze gaan op avontuur naar het Van Gogh Museum en ontdekken van alles. Ze leren veel over Vincent van Gogh de beroemde schilder. Maak kennis met zijn schilderijen, kleuren en wat de favoriete bloemen van Vincent waren. Ga mee en ontdek de wereld en leer spelenderwijs Engels.

StoryZoo op avontuur: Plastic soep

Bax, Toby en Pepper leren jou alles over verschillende soorten afval en wat ermee gebeurt.

The Enid Blyton Secret Series

Avonturier en ontdekkingsreiziger Thaddeus Arnold reist met fotojournaliste Charlotte Clancy over de wereld. Ondertussen beleven hun kinderen Peggy, Mike, Laura, de hond Prince en hun vriend Jack hun eigen avonturen…

The Fairy Taler

Laat je betoveren door de magie van de wereldberoemde sprookjes van Hans Christian Andersen. Leef mee met de magische wereld van draken, prinsessen en heksen in een wereld vol goed en kwaad, liefde, geluk en plezier.

Thunderstone

Tijdens het gebruik van een VR-bril belandt de 15-jarige Noah per ongeluk in het jaar 2085. Daar gaat het er niet goed aan toe. Om naar huis te komen heeft hij de hulp van de Nomaden nodig. Het wordt een moeilijke reis, waarbij Noah de toekomst van de planeet kan redden.

Vrouwtje Theelepel

Ze draagt een klein gouden theelepeltje om haar hals. Maar op de meest onverwachte momenten wordt ze zelf zo klein als haar theelepeltje – die dan opeens heel groot lijkt. Samen met haar man Bazel, buurmeisje Wendy en de dieren beleeft ze allerlei avonturen.

William Shatner's, A Twist in the Tale

William Shatner vertelt spannende verhalen aan een groep kinderen. Steeds weer duiken we in zijn fantasiewereld, waar dezelfde groep kinderen de hoofdrol speelt in avonturen vol magie en geheimen.

Wickie de Viking

Wickie woont in het plaatsje Flake, samen met zijn vader Halvar en zijn moeder Ylva. Hij is klein voor zijn leeftijd, niet sterk en eerder bang dan heldhaftig. Maar hij is ook heel slim, en dankzij een gewonnen weddenschap mag hij met zijn vader mee op reis. De andere Vikingen vinden het in eerste instantie maar niets dat Wickie meegaat, maar al snel blijkt dat hij hen vaak uit de problemen zal helpen. En als de slimme Wickie onder zijn neus wrijft, betekent dat meestal dat hij weer een plannetje bedacht heeft.

Nacht programmering

In de nacht neemt Pebble TV een kijkje bij de allerliefste dieren. Want wat is nou rustgevender dan kijken naar kittens, puppy’s, vissen, pasgeboren varkentjes, lammetjes, paarden en konijntjes als je niet kunt slapen.

PebbleBox

Speciaal voor de allerkleinsten is er de PebbleBox, met de grappige, stoere en avontuurlijke vriendjes Pippa, Pim, Puk en Jip. Samen kijken ze naar korte leerzame programma's zoals Anton, Nijntje, Paz, Penelope, Saari, Tip de Muis, Danny en Daddy en Lars de kleine ijsbeer.

Conni

Conni is een schattig, lief en vrolijk meisje. Elke dag is voor haar één groot avontuur. Of het nu gaat om haar eerste schooldag, een bezoek aan de tandarts, een verhuizing of een feestje met haar familie.