Uitgelicht

Persbericht Vriendjes in de PebbleBox

dinsdag 10 juli 2018

Pebble TV’s Poppetje Pippa heeft nieuwe vrienden gemaakt, en vanaf 12 september wonen ze bij haar in de PebbleBox! Pim, Puk en Jip nemen de allerkleinste kijkers mee in hun avonturen. Want als je iets leert, dan moet je dat natuurlijk delen! Zo maakt Puk kennis met een trompet, leert Pim over dino’s en organiseert Jip theekransjes met de knuffels. 

En weet je wat? Pim, Puk en Jip brengen hun kijkers niet alleen wat bij, ze kijken ook samen met hen naar de leukste programma’s! Grappige, korte en leerzame programma’s zoals Nijntje, Paz, Penelope, Tip de muis, Saari en Lars de kleine ijsbeer. 

Ook voor wat oudere kinderen heeft Pebble TV leuke programma’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van Alfred Jodokus Kwak, Dommel en Bassie & Adriaan? Liefhebbers kunnen vanaf september in hun handen wrijven, want Pebble TV heeft een nieuwe oude doos gevonden met Dag Juf, Tot Morgen en Nils Holgersson. 

Overigens verandert er ook nog wat in het filmaanbod! Met ingang van september kun je iedere zaterdagavond om half acht genieten van een nieuwe film bij Pebble TV. Deze wordt herhaald op zondagmiddag om vier uur. Dit komt in de plaats van de woensdagmiddag filmmatinee. Benieuwd welke films er op het menu staan? Emiel en Ida van de Hazelhoeve, bijvoorbeeld. En Fergie de kleine grijze tractor, Pelle en de waterdieven en Orla de Kikkerslikker. 

Pebble TV is verantwoorde en leerzame kindertelevisie, te ontvangen in ruim 1,5 miljoen huishoudens. Benieuwd naar meer informatie over de programmering van Pebble TV?