Uitgelicht

Pebble TV nieuwsbrief t/m 12 december

dinsdag 1 december 2020


December is een maand vol feest! Je kunt kijken naar nieuwe films en een supertoffe nieuwe serie. En deze maand maak je kans op een wel hele 'koele' prijs! Waar wacht je nog op? Lees snel verder!


In de spotlights Martin Morning
Martin Morning lijkt een hele normale jongen van 9 jaar. Maar iedere ochtend, precies om 7.30 uur, gebeurt er iets raars met hem. Als hij opstaat is hij iemand anders! Superheld, buitenaards wezen, draak, farao, vampier, brandweerman, astronaut, alles kan..! Samen met zijn beste vrienden beleeft Martin Morning iedere dag een nieuw en spannend avontuur!

Martin Morning zie je vanaf dinsdag 1 december iedere ochtend om 07.30 uur! 

Kijk de trailer van Martin Morning

Martin Morning als draak


Nieuwe films
Deze maand kun je naar veel nieuwe films kijken en we verklappen er alvast twee! Tijdens pakjesavond op zaterdag 5 december zie je de leuke speelfilm Knoester. Het weekend erna geniet je van de komische tekenfilm De Drie Rovers.

De leukste familiefilms zie je zaterdag om 19.30 uur en op zondag is de herhaling om 16.00 uur! Bekijk van te voren de tv-gids op onze website. 

Knoester
Junior is net verhuisd naar een bouwvallig huis op het platteland van Noorwegen. Hij heeft nog geen nieuwe vrienden. Totdat hij Knoester ontmoet, een stuk hout dat tussen het brandhout lag. Terwijl zijn ouders aan het werk zijn, brengt Junior samen met Knoester de dag vol plezier door.


De Drie Rovers
Tiffany is per koets op weg naar het weeshuis als drie woeste rovers de koets overvallen. Ze zijn op zoek naar een grote buit, maar in de koets vinden ze enkel een verdrietig meisje. De rovers willen haar alleen achterlaten in het donkere bos, maar dan verzint Tiffany dat een rijke Maharadja haar vader is. Zullen de rovers achter Tiffany’s geheim komen?


Series in december
Ga jij klaarzitten voor de start van deze vertrouwde series?

The Fairy Taler vanaf maandag 30 november om 15.00 uur
Martin Morning vanaf dinsdag 1 december om 07.30 uur
Wicky de Viking vanaf dinsdag 1 december om 08.00 uur
Vrouwtje Theelepel         vanaf donderdag 3 december om 16.00 uur
Seabert vanaf vrijdag 4 december om 06.30 uur
Bluffers vanaf vrijdag 11 december om 17.30 uur


Ferdie en Flippie's Cookbook
Ferdie en Flippie zijn twee gezellige en creative kerstelfen. Vanaf zaterdag 12 december zie je ze tot aan de Kerst iedere dag rondom de PebbleBox van 09.00 uur!
Ferdie leert je allerlei handigheidjes, terwijl Flippie jou uitlegt hoe je de lekkerste kerstgerechtjes klaarmaakt.
 

Winactie
Maak deze maand kans op tickets naar schaatsbaan De Meent! Maar dan moet je wel eerst antwoord geven op de volgende vraag: 'Waar wonen kerstelfen Ferdie en Flippie?'

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!


Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van 1 t/m 12 december in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website

Copyright © 2020 Pebble TV