Uitgelicht

Pebble TV nieuwsbrief t/m 1 januari

vrijdag 11 december 2020


Het is bijna kerstvakantie en dus kun je genieten van veel nieuwe films en andere feestelijke series. Ook zenden we speciaal voor jou een Bassie en Adriaan marathon uit!


'Jingle bells, jingle bells, jingle all the way!'


In de spotlights Ferdie en Flippie's Cookbook
Elf Flippie maakt heerlijke en leuke gerechten klaar in de keuken van de Kerstman. Ferdie woont in het magische dorp van de Kerstman vlakbij de poolcirkel. Hij beleeft samen met zijn vrienden allerlei avonturen, en als er problemen zijn bedenkt Ferdie een oplossing.

Kijk de trailer van Ferdie!

En vergeet de Ferdie en Flippie prijsvraag niet hè! 

Kijk de trailer van Flippie's CookbookFilmagenda

De filmagenda zit tijdens de feestmaand weer bomvol. Met nieuwe films zoals De Drie Rovers, Santa Claus en de Magische Trommel, Knoester, Otto is een Neushoorn en Lotte van Uitvindersdorp. Dus plof lekker op de bank en kijk met het hele gezin naar deze superleuke en soms spannende familiefilms! 

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken! 

Zaterdag 12 december
Zondag 13 december
19:30
16:00
De Drie Rovers 
Zaterdag 19 december
Zondag 20 december
19:30
16:00
De Hond van Vlaanderen
Donderdag 24 december 16:00 Pinokkio en de Keizer van de Nacht
Donderdag 24 december 19:00 Een Sneeuwwitte Kerst
1e Kerstdag 10:00 Sneeuwwitje nog Lang en Gelukkig
1e Kerstdag 16:00 Santa Claus en de Magische Trommel
1e Kerstdag 19:30 Knoester
2e Kerstdag 10:00 Santa Claus en de Magische Trommel
2e Kerstdag 12:30 Otto is een Neushoorn
Zondag 27 december 16:00 Lotte van Uitvindersdorp
Vrijdag 1 januari 19:30 Lotte en de MaansteenNieuwe films in de spotlights! Wil je de trailer bekijken? Klik dan op de foto naast de tekst. 


Santa Claus en de Magische Trommel
Een week voor Kerstmis vindt de Kerstman nog een raadselachtige brief. Via de computer komt hij erachter dat de brief van zo'n 50 jaar geleden is. Wat zou erin staan?


Otto is een Neushoorn
Topper is een optimistische jonge knaap met een levendige fantasie. Hij is ook verliefd op Sille, maar ze denkt dat hij gek is. Op een dag vindt Topper een potlood en tekent een neushoorn die tot leven komt. Dit verandert alles.


Lotte van Uitvindersdorp
Lotte, een vrolijk, klein meisjeshondje, leeft in een dorpje bij de zee. Lotte maakt volop pret met haar poezenvriend Bruno. Iedereen in het dorp is dol op uitvinden. De uitvinderswedstrijd is telkens weer de belangrijkste dag van het jaar. Lotte’s vader Oscar heeft de wedstrijd al vaak gewonnen, tot grote woede van Adelbert het konijn.


Lotte en de Maansteen
Telkens als Lotte naar de maan kijkt, vraagt ze zich af wie er zou wonen… Daar komt ze achter wanneer ze op een nacht bezoek krijgt van twee vreemde figuren. Ze proberen de steen te stelen die Oom Klaus ooit meebracht van één van zijn verre reizen. Lotte betrapt de ‘dieven’ en ontdekt dat de steen bijzondere magische krachten heeft.


Bassie en Adriaan marathon
In onze vorige nieuwsbrief en op Facebook vroeger we je wat jouw favoriete Bassie en Adriaan serie is. Er is massaal gestemd op Bassie en Adriaan: De verzonken stad en Bassie en Adriaan: De verdwenen kroon.

De verzonken stad zie je op donderdag 31 december vanaf 16.30 uur
De verdwenen kroon zie je op vrijdag 1 januari vanaf 11.30 uurNamens het hele team van Pebble TV wensen wij je prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Maandoverzicht
Bekijk hier het overzicht van 12 december t/m 1 januari in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website