Uitgelicht

Pebble TV nieuwsbrief september 2021

woensdag 1 september 2021

Beste Pebble TV-kijker,


Nu de zomervakantie voor de meesten voorbij is, is het tijd voor andere leuke dingen! Vanaf woensdag 1 september kun je kijken naar nieuwe afleveringen van Vrouwtje Theelepel! En we houden de vakantiestemming er nog een beetje in tijdens de Dag van de Kokosnoot met een tropische Ovide en zijn Vriendjes marathon!

Als klap op de vuurpijl kun je op vrijdag 17 september kijken naar de speciale Clown Bassie dag ter ere van zijn 86e verjaardag! Lees snel verder.

In de spotlights: Vrouwtje Theelepel

Vrouwtje Theelepel draagt een klein gouden theelepeltje om haar hals. Maar op de meest onverwachte momenten wordt ze zelf zo klein als haar theelepeltje, die dan opeens heel groot lijkt. Samen met haar man Bazel, buurmeisje Wendy en de dieren beleeft ze allerlei avonturen.

Vanaf woensdag 1 september kun je iedere dag om 08.00 uur kijken naar nieuwe afleveringen van Vrouwtje Theelepel

Kijk de nieuwe trailer van Vrouwtje Theelepel

Vrouwtje Theelepel!

Clown Bassie Dag

Op 17 september is Clown Bassie jarig, hij wordt dan 86 jaar. Natuurlijk vieren wij zijn verjaardag met hem mee. De hele dag kun je kijken naar marathons en exclusieve beelden van Clown Bassie en natuurlijk ook Acrobaat Adriaan.

Bekijk van te voren de tv-gids op onze website en check wat jij beslist wilt zien!Dag van de Kokosnoot

Op donderdag 2 september is het de Dag van de Kokosnoot en maken we het tropisch gezellig met Ovide en zijn Vriendjes. Vanaf 15.00 uur kun je kijken naar een heuse marathon van het leukste vogelbekdier dat er is! 

 

Filmagenda
Ook deze maand staan er weer een hoop leuke films op de agenda. Kijk op zaterdagavond om 19.30 uur en bekijk op zondagmiddag de herhaling om 16.00 uur. Dus plof lekker op de bank en kijk met het hele gezin naar deze superleuke en soms spannende familiefilms!

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!

Zaterdag 4 september
Zondag 5 september
19:30
16:00
Emil & Ida van de Hazelhoeve
Zaterdag 11 september
Zondag 12 september
19:30
16:00
Pudding T. 
Zaterdag 18 september
Zondag 19 september
19:30
16:00
Lotte en de Maansteen
Zaterdag 25 september
Zondag 26 september
19:30
16:00
Pelle en de Dierenrovers


Winactie 
Deze maand kun je kans maken op een Herfst schatten ontdekbox van De leukste Moestuin. Ga op ontdekkingstocht naar alle herfstschatten van de natuur. In het bos, in de buurt of in je eigen tuin. Met de loep, edukaart en paddenstoelen zoekkaart op zak kom je van alles te weten! Ook kun je je eigen vogelvoerhangers maken en knutsel je de leukste kastanjefiguren met de kastanjeboor. Bekijk hier alvast de blog over kastanjes knutselen.

Meer informatie over de Herfst schatten ontdekbox vind je hier. We mogen 4 ontdekboxen weggeven en om kans te maken moet je wel eerst antwoord geven op de volgende prijsvraag: Wat is de naam van de bekende rode paddenstoel met witte stippen?

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen en winacties. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!

Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van september in een video.


Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website

Copyright © 2021 Pebble TV