Uitgelicht

Pebble TV nieuwsbrief november 2020

zondag 1 november 2020


In november verandert de herfst langzaam in de winter. Het wordt kouder en de dagen lijken korter te worden. November is ook de maand dat Sinterklaas weer in ons land is. En wij gingen bij hem op bezoek! Wil je weten wat wij bij Sinterklaas hebben gedaan? Lees dan snel verder!


In de spotlights Babar
Na de dood van zijn moeder vlucht het olifantje Babar naar de stad. Een vriendelijk oud dametje past op hem en laat hem het moderne stadsleven kennen. Na een tijdje besluit Babar terug te keren naar het bos, waar hij trouwt met zijn nichtje Celeste en tot koning van de dieren wordt gekroond.

Terug van weggeweest, Babar. Vanaf maandag 2 november iedere dag om 08.30 uur!

Kijk de trailer van Babar

Babar


Vraag het de Sint
 Waarom heeft de staf van Sinterklaas eigenlijk zo'n gekke krul aan het einde? En wat doet hij in zijn vrije tijd? Van zaterdag 21 november tot aan Pakjesavond geeft Sinterklaas antwoord op ál deze vragen. Tussen de programma's door zodat jij niets hoeft te missen van jouw favoriete serie!


Winterse films
Wat is er in november leuker dan naar winterse films kijken? We beginnen de maand precies goed met Pinokkio en de keizer van de nacht en Madeline verdwaald in Parijs. Bekijk onze tv-gids op de website om niets te hoeven missen. 

Helden van de Stad
Kun jij ook geen genoeg krijgen van Helden van de Stad? Kijk dan vanaf maandag 2 november iedere dag om 07.30 uur naar het 2e seizoen van deze supertoffe serie!
O, en vergeet ook niet de prijsvraag op onze website in te vullen hè?! Alleen dan maak je kans op een stoere speelset. Je hebt nog twee dagen! 

Sint-Maarten
Sint-Maarten, Sint-Maarten, de koeien hebben staarten, de meisjes hebben rokjes aan, daar komt Sint-Maarten aan.

Op woensdag 11 november is het Sint-Maarten! De PebbleBox staat de hele dag in het teken van dit feest. Puk eet snoep en Jip maakt een lampion. Kijk je mee?!


Bassie en Adriaan marathon
In de kerstvakantie komt er weer een Bassie en Adriaan marathon aan. En jij mag kiezen welke! Geef jouw keuze snel door via info@pebbletv.nl. In de nieuwsbrief van december maken we bekend welke serie het is geworden! 


Filmagenda
Ieder weekend zenden we leuke familiefilms uit. Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken! 

1 november Het huis met de krokodillen
7 en 8 november Pinokkio en de keizer van de nacht
14 en 15 november Madeline verdwaald in Parijs
21 en 22 november Ella en haar vrienden
28 en 29 november In Oranje

Winactie
Maak deze maand kans op kaartjes voor dit supertoffe zwemparadijs! Maar dan moet je wel eerst antwoord geven op de volgende vraag: 'In welke serie zwemmen Bassie en Adriaan in de zee en doen zij een bijzondere vondst?'

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!


Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van november in een video.


Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website

                                                                                                                                                                                                Copyright © 2020 Pebble TV