Uitgelicht

Pebble TV nieuwsbrief mei 2021

donderdag 29 april 2021

Mei staat bij Pebble TV in het teken van familie. We zenden extra films uit, we vieren Moederdag en je kunt een te gekke prijs winnen voor het hele gezin! Lees snel verder voor nog meer Pebble TV nieuws!

In de spotlights Bino & Fino
Bino en Fino zijn broer en zus en wonen in een moderne stad in de buurt van de grote Sahara woestijn. Het schattige duo beleeft magische avonturen met hun vriendje Zeena de vlinder en ontdekt zo verschillende dingen over de wereld, het leven en de geschiedenis van Afrika.

Op woensdag 12 mei om 18.30 uur en op donderdag 13 mei, tijdens Hemelvaartsdag, om 17.00 uur kun je kijken naar Bino & Fino specials. Dit zijn 5 afleveringen achter elkaar!

Kijk ook op onze website! Hier kun je supertoffe kleurplaten van Bino & Fino downloaden, uitprinten en zelf inkleuren!

Kijk de trailer van Bino & Fino

Bino & Fino


Filmagenda

De filmagenda deze maand weer vol! Dus plof lekker op de bank en kijk met het hele gezin naar deze superleuke en soms spannende familiefilms! 

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken! 

Zaterdag 1 mei
Zondag 2 mei
19:30
16:00
Knoester
Zaterdag 8 mei
Zondag 9 mei
19:30
16:00
De Leeuw van Oz
Donderdag 13 mei, Hemelvaartsdag 10:00 Ella en haar vrienden
Zaterdag 15 mei
Zondag 16 mei
19:30
16:00
De Hond van Vlaanderen
Zaterdag 22 mei
Zondag 23 mei, 1e Pinksterdag
19:30
16:00
De Drie Rovers
Maandag 24 mei, 2e Pinksterdag 16:00
19:30
10+2 Het grote geheim
Dag Max!
Zaterdag 29 mei
Zondag 30 mei
19:30
16:00
Marco Macaco

9 mei Moederdag
Op 9 mei zetten we mama in het zonnetje! Jip heeft iets moois gemaakt voor Moederdag en Puk pakt een cadeautje in. Ook Nijntje doet iets speciaals voor Moederdag. Kijk jij samen met mama mee?
 

Dag Juf tot morgen
Vanaf maandag 10 mei kun je iedere dag om 15.30 uur kijken naar Dag juf tot morgen. Heb je de aflevering gemist? Niet getreurd, want de volgende dag om 08.00 uur is de herhaling!
 

 

13 mei Hemelvaartsdag

Tijdens Hemelvaartsdag kun je om 10.00 uur kijken naar de extra film Ella en haar vrienden en om 17.00 uur naar de Bino & Fino special. Ook zenden we een Bassie en Adriaan marathon uit. Wil je weten welk avontuur? Klik dan hier

24 mei 2e Pinksterdag
De maand kan al niet meer stuk, maar het wordt nog leuker! Op 2e Pinksterdag kun je genieten van veel Nijntje Specials, 2 extra films en Bassie en Adriaan 25 jaar theater.

Bekijk van te voren de tv-gids op onze website en mis niks!

Winactie
Tijdens de familiemaand kun je kans maken op een prijs voor het hele gezin. Deze picknickmand zit vol met leuke en lekkere verrassingen!
Om kans te maken moet je wel eerst antwoord geven op de volgende prijsvraag: Met wie ga jij graag picknicken en waarom?

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!

Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van mei in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website

Copyright © 2021 Pebble TV