Uitgelicht

Pebble TV nieuwsbrief maart 2021

maandag 1 maart 2021

Schaatsweer, lenteweer.. Wat voor weer krijgen we de komende weken denk jij? Maart roert nog wel eens zijn staart. Wij zitten in ieder geval met ons hoofd al lekker in de lente. Deze maand kun je een hoop leren over geld en over het verkeer. Tussen het leren door, zenden we leuke lentefilms en theatershows van Bassie en Adriaan uit. Lees dus snel verder! 

In de spotlights PebbleBox
Speciaal voor de allerkleinste kijkers is er de PebbleBox, een half uurtje televisie met de belevenissen van Nijntje, Saari, Anton, Tip de Muis, Oto and Music, Paz, Penelope en StoryZoo. De grappige, stoere en avontuurlijke vriendjes Puk, Pim en Jip kijken vanuit hun kamertje mee.

De PebbleBox is niet te missen, het programma is iedere dag te zien om 5.30 uur, 6.00 uur, 9.00 uur, 11.30 uur, 14.30 uur en 18.00 uur.

Kijk de trailer van de PebbleBox

Jouw Vriendjes in de PebbleBox: Pim, Puk en Jip


Week van het Geld
Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 maart is het de Week van het Geld. Tijdens deze week zie je verschillende programma's langskomen die jou alles leren over geld, de waarde ervan en hoe je ermee moet omgaan. Ook kun je zien wat andere kinderen over geld weten.


Extra film op woensdagmiddag 24 maart
Op woensdagmiddag 24 maart om 15.30 uur kun je genieten van de vrolijke lentefilm Lotte van Uitvindersdorp. Check onze website en lees waar de film over gaat. Liever de trailer bekijken? Klik dan hier


Bassie en Adriaan theatershows
Op donderdag 25 en vrijdag 26 maart wordt het een dolle boel met de Bassie en Adriaan theatershows! Direct na De Snorkels, om 16.45 uur, zie je hoe je favoriete duo alle kinderen in het theater aan het lachen maakt.
 


Verkeersexamen
Ga jij op maandag 29, dinsdag 30 of woensdag 31 maart de fiets op voor het verkeersexamen? Kijk dan van te voren naar Pebble TV, want we zenden een hoop leerzame momentjes voor je uit! Doe mee met de quizvraagjes en leer van Bassie en Adriaan in 'Leer het Verkeer'. 


Fergie de Kleine Grijze Tractor
Het weekend van 6 en 7 maart kun je genieten van Fergie de Kleine Grijze Tractor. In deze muzikale komedie beleeft stadsjongen Gustav voor het eerst een zomer op het platteland. Het wordt een zomer om nooit te vergeten met nieuwe vrienden, gekke uitvindingen, een stout jong geitje en natuurlijk de levende tractor Fergie.
 

Filmagenda
De filmagenda zit deze maand weer vol met leuke films! Dus plof lekker op de bank en kijk met het hele gezin naar deze superleuke en soms spannende familiefilms!

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!
Zaterdag 6 maart
Zondag 7 maart
19:30
16:00
Fergie de Kleine Grijze Tractor
Zaterdag 13 maart
Zondag 14 maart
19:30
16:00
Pelle en de Waterdieven
Zaterdag 20 maart
Zondag 21 maart
19:30
16:00
Emil en Ida van de Hazelhoeve
EXTRA: Woensdag 24 maart 15:30 Lotte van Uitvindersdorp
Zaterdag 27 maart
Zondag 28 maart
19:30
16:00
Pudding T.


Serie-agenda
Op vrijdag 19 maart starten een hoop series op een ander tijdstip. Bekijk hieronder welke series en check ook van te voren de tv-gids op onze website zodat je niets mist!
Helden van de Stad 07:00
Dommel 07:15
Vrouwtje Theelepel 09:30
The Fairy Taler 12:00
Dibo de Wensdraak 15:00
Oscar de Balloonist 15:15
Seabert 15:30
Boes 16:30


Winactie
Hou jij ook zo van bakken en versieren? Doe dan mee met de prijsactie van deze maand en maak kans op dit paasei versierpakket! Om kans te maken moet je wel eerst antwoord geven op de volgende prijsvraag*: Welke bloemen die uit een bloembol komen ruiken het sterkst? 

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!
*Let op, je kunt meedoen tot en met zondag 14 maart

Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van maart in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website

Copyright © 2021 Pebble TV