Uitgelicht

Pebble TV nieuwsbrief juni 2021

dinsdag 1 juni 2021

Beste Pebble TV-kijker,


Eind deze maand begint de zomer pas écht, maar wij brengen je alvast een beetje in de stemming. Op dinsdag 1 juni gaan de wereldweken van start en op dinsdag 8 juni, tijdens Wereld Oceanen Dag, zien en leren we veel over water en de oceanen. Lees snel verder en ontdekt wat je beslist wilt zien deze maand!

In de spotlights Nils Holgersson
De 14-jarige jongen Nils Holgersson is een kwajongen die alleen maar kattenkwaad uithaalt en dieren op de boerderij plaagt. Op een dag vangt hij een kabouter, die hem voor straf verandert in een kabouter. Nils ontvlucht de boerderij en samen met zijn tamme gans Maarten en zijn hamster Kruimel reist hij mee met een groep wilde ganzen onder leiding van Akka naar Lapland, en gaat zijn grote avontuur beginnen!

Ook nieuwsgierig? Nils Holgersson zie je vanaf dinsdag 8 juni iedere dag om 12.30 uur. Heb je de aflevering gemist? Kijk dan de volgende ochtend om 07.30 uur naar de herhaling! 

Kijk de trailer van Nils Holgersson

Nils met gans Maarten en hamster Kruimel


Filmagenda
De filmagenda zit deze maand vol live-action films en ook met de prachtige animatiefilm Lied van de Zee. Dus plof lekker op de bank en kijk met het hele gezin naar deze superleuke en soms spannende familiefilms!

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!
Zaterdag 5 juni
Zondag 6 juni
19:30
16:00
Return to Treasure Island
Dinsdag 8 juni, Wereld Oceanen Dag 15:30 Oceanworld 3D
Zaterdag 12 juni
Zondag 13 juni
19:30
16:00
In Oranje
Zaterdag 19 juni
Zondag 20 juni
19:30
16:00
Sven en de Rat
Zaterdag 26 juni
Zondag 27 juni
19:30
16:00
Het Lied van de Zee
Wereldweken
Deze maand gaan de Wereldweken weer van start. De hele zomer kun je tussen de programma's door van alles leren over andere landen en hun talen. En kijk vooral vanaf dinsdag 1 juni t/m zondag 6 juni naar de PebbleBox, want hierin staat iedere dag een ander land centraal. Wereld Oceanen Dag
Op dinsdag 8 juni is het Wereld Oceanen Dag. Duik de zee in met Dommel, Martin Morning en Chloe in Chloe's Toverkast. Maak kennis met de magische onderwaterwereld en kijk om 15.30 uur naar de prachtige film Oceanworld 3D. Ook de PebbleBox staat in het teken van de zee. Hup Holland Hup!
Hangen bij jou ook al de oranje vlaggetjes in de straat? Op vrijdag 11 juni start het EK en omdat het Nederlands elftal zondag 12 juni tegen Oekraïne speelt zenden we dat hele weekend de film In Oranje uit. Ook de Vriendjes in de PebbleBox zitten klaar voor de wedstrijd! Vaderdag
Op zondag 20 juni is het Vaderdag. Bekijk van te voren de tv-gids op onze website en beslis welke series jij samen met papa wilt zien. Waar ga jij hem mee verrassen?
 


Winactie
Voor de echte knutselliefhebber hebben we deze maand een superleuke voorjaars prijsvraag. Je kunt namelijk kans maken op een knutselbox waar je vlinders, rupsen én bloemen mee kunt maken. Om kans te maken moet je wel eerst antwoord geven op de volgende prijsvraag: Er bestaat een struik, met meestal paarse bloemetjes, waar veel vlinders op afkomen. Wat is de naam van deze struik?

Ga snel naar onze website en vul de prijsvraag in. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gesteld.

Ook via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en kun je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan!

Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van juni in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website

Copyright © 2021 Pebble TV