Uitgelicht

Pebble TV nieuwsbrief juli 2021

woensdag 30 juni 2021

Beste Pebble TV-kijker,


Bereid je voor, want David, de Kabouter komt naar Pebble TV! Ook zenden we speciale programma's uit tijdens de Dag van het Sprookje op woensdag 7 juli én de Dag van de Vriendschap (vrijdag 30 juli). Als klap op de vuurpijl kun je ook nog eens een supertoffe Bassie & Adriaan prijs winnen. Hier wil je vast meer van weten, dus lees snel verder!

In de spotlights David, de Kabouter
Met zijn lieve vrouw Lisa en zijn vos Swift leeft David de Kabouter diep in het bos. David is dokter en staat voor iedereen klaar die zijn hulp nodig heeft, ver of dichtbij. Hij beleeft tijdens zijn reizen allerlei avonturen, maar moet op z'n hoede zijn voor de trollen.

Kijk vanaf vrijdag 16 juli iedere dag om 15.30 uur naar een splinternieuwe aflevering van David, de Kabouter!

Bekijk de trailer van David, de Kabouter

David, de Kabouter met zijn vos Swift


Filmagenda
Deze maand staat er veel gaafs op de filmagenda. Ieder weekend kun je natuurlijk weer kijken naar een leuke en soms spannende familiefilm. Kijk op zaterdagavond om 19.30 uur en op zondagmiddag de herhaling om 16.00 uur. Daarnaast kun je tijdens de Dag van het Sprookje kijken naar maar liefst twee extra sprookjesachtige films!

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!
Zaterdag 3 juli
Zondag 4 juli (HH)
19:30
16:00
Winnetou en het Opperhoofd der Apachen
Woensdag 7 juli
Dag van het Sprookje
13:00
19:30
Pinokkio en de Keizer van de Nacht
Sneeuwwitje nog Lang en Gelukkig
Zaterdag 10 juli
Zondag 11 juli (HH)
19:30
16:00
Ella en haar Vrienden 2: Peter Rockt
Zaterdag 17 juli
Zondag 18 juli (HH)
19:30
16:00
Raafje met de Rode Sok
Zaterdag 24 juli
Zondag 25 juli
19:30
16:00
Waar is Knoester

Dag van het Sprookje

Woensdag 7 juli staat in het teken van fantasie en magie met sprookjesachtige afleveringen en extra films. Bekijk van tevoren de tv-gids op onze website en ontdek wat je beslist wilt zien!
 

Bijenweekend

Tijdens het weekend van de Landelijke Open Imkerijdagen kun je bij Pebble TV tussen de programma's door ook een hoop leren over bijen. Luister goed naar wat imker Erik je over bijen vertelt en test je kennis met de quizvraagjes!
 

Dag van de Vriendschap

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit op vrijdag 30 juli en kijk samen naar speciale programma's tijdens de Dag van de Vriendschap!


Winactie
Bassie en Adriaan zijn al meer dan 60 jaar een favoriet duo. Daarom worden zij geëerd met een eigen tentoonstelling: 'Bassie & Adriaan - Een Schat aan Herinneringen' in hun thuisstad Vlaardingen. De tentoonstelling is een ware reis door het leven van beide en ook kun je daar de spullen die gebruikt zijn tijdens opnames met eigen ogen zien!

Pebble TV mag kaartjes weggeven voor deze tentoonstelling. Om kans te maken op de supertoffe prijs moet je eerst antwoord geven op de volgende prijsvraag: Er zijn verschillende Bassie & Adriaan auto’s geweest. Kun jij ons vertellen hoeveel?

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op deze bijzondere prijs. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!

Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van juli in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website

Copyright © 2021 Pebble TV