Uitgelicht

Pebble TV nieuwsbrief januari 2021

woensdag 30 december 2020

Beste Pebble TV-kijker,

Het nieuwe jaar is begonnen! We trappen af met de Bassie en Adriaan marathon De verdwenen Kroon én het eerste weekend met weer twee nieuwe films. Ook kun je vogels tellen tijdens het Vogeltelweekend. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!


In de spotlights Dag juf tot morgen!

Teet, Flo, Mies, Daaf, Mauli en Hiske zijn zes kinderen van zes jaar oud. Zij wonen in de grote stad Rotterdam. De zes vrienden zitten bij elkaar in de klas en beleven van alles als de school uit gaat.

Wil je deze leuke serie volgen? Vanaf maandag 4 januari kan dit iedere dag! Bekijk de tv-gids op onze website voor de precieze programmering en mis niks!

Kijk de trailer van Dag Juf tot morgen

Flo wil duidelijk een andere kant op dan haar vader


Vogeltelweekend
We hebben veel vogels verstopt tijdens het Vogeltelweekend op zaterdag 30 en zondag 31 januari. Zie hoe Martin als eend wakker wordt in Martin Morning en kijk hoe Boes de kippen beschermd tegen de wolven. Ook in de PebbleBox kan je een hoop vogels vinden! 

 

StoryZoo op Avontuur: plastic soep
Groen afval hoort in de groene bak en papier gooi je natuurlijk in de papierbak! Wil je nog meer te weten komen over verschillende soorten afval? Kijk dan van vrijdag 22 t/m zondag 24 januari om 08.30 uur naar StoryZoo op Avontuur: plastic soep


Bassie en Adriaan marathon: De verdwenen Kroon
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: vergeet de Bassie en Adriaan marathon niet hè?! Op 1 januari van 11.30 uur tot 15.30 uur kun je zien hoe het duo de boeven die de kostbare kroon hebben gestolen achterna zitten. 

 

Filmagenda
Met nieuwe films zoals Lotte en de Maansteen en Knoester & Berkelientje zit je wel goed deze maand. Dus plof lekker op de bank en kijk met het hele gezin naar deze superleuke en soms spannende familiefilms!

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!
Vrijdag 1 januari 19:30 Lotte en de Maansteen
Zaterdag 2 januari
Zondag 3 januari
19:30
16:00
Knoester & Berkelientje
Zaterdag 9 januari
Zondag 10 januari
19:30
16:00
Het Lied van de Zee
Zaterdag 9 januari
Zondag 10 januari
19:30
16:00
Winnetou
Zaterdag 23 januari
Zondag 24 januari
19:30
16:00
Ella en haar Vrienden 2: Peter Rockt!
Zaterdag 30 januari
Zondag 31 januari
19:30
16:00
Raafje met de Rode Sok


Knoester & Berkelientje
In het tweede deel van de avonturen van het takje Knoester zien we hoe hij verliefd wordt op een ander takje: Berkelientje. Terwijl de takjes verliefd worden, moet Junior een misdrijf oplossen. Zijn moeder is namelijk aangereden en hij doet er alles aan de dader te vinden. Natuurlijk krijgt Junior hulp van Knoester.

 

Winactie

Maak deze maand kans op een creatief Pebble TV prijzenpakket! Maar dan moet je wel eerst antwoord geven op de volgende vraag: Satellieten gebruiken we voor veel dingen, bijvoorbeeld voor het weer of voor het communiceren over de wereld. Nog niet zo lang geleden hebben onderzoekers iets met een satelliet bekeken dat te maken heeft met pinguïns. Weet jij wat?

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!


Maandoverzicht 
Bekijk hier het maandoverzicht van januari in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website

Copyright © 2021 Pebble TV