Uitgelicht

Pebble TV nieuwsbrief februari 2021

donderdag 28 januari 2021

Beste Pebble TV-kijker,

Een échte winter hebben we dit jaar nog niet gehad, maar dat betekent niet dat we het niet winters gezellig kunnen maken. Deze maand zie je de ontknoping van Bassie en de Speurtocht naar Charly en kun je kijken naar nieuwe series en een nieuwe film. En als klap op de vuurpijl brengen we de winter een beetje bij jou in huis tijdens de Dag van de IJsbeer op zaterdag 27 februari!

Lees snel verder!


Nieuwe series in de spotlights
Deze maand zetten we twee nieuwe series in de spotlights. Vanaf 1 februari kun je iedere dag om 08.30 uur kijken naar Rita & Krokodil en om 12.00 uur naar Kleine Anna en Lange Oom. Bekijk hieronder de trailers en lees waar de series over gaan. 


In de spotlights Rita & Krokodil
Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Samen beleven zij de mooiste en spannendste avonturen.

Kijk de trailer van Rita & Krokodil

Kijk de trailer van Kleine Anna en Lange Oom

Rita & Krokodil

Kleine Anna en Lange Oom


In de spotlights Kleine Anna en Lange oom 
Kleine Anna is... klein, nieuwsgierig, vrolijk en ook een beetje gek. Lange Oom is... lang en ook een beetje sloom. Samen zijn ze altijd op zoek naar nieuwe avonturen en maken veel plezier, ook al zijn ze zo verschillend.


Filmagenda
Plof lekker op de bank en kijk met het hele gezin naar deze superleuke en soms spannende familiefilms!

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!
Zaterdag 6 februari
Zondag 7 februari
19:30
16:00
NIEUW: Waar is Knoester
Zaterdag 13 februari
Zondag 14 februari
19:30
16:00
Knoester en Berkelientje
Zaterdag 20 februari
Zondag 21 februari
19:30
16:00
Madeline verdwaald in Parijs
Zaterdag 27 februari 10:00 Arctic Tale
Zaterdag 27 februari
Zondag 28 februari
19:30
16:00
Orla de Kikkerslikker
Bassie en de speurtocht naar Charly
Als Charly, de buikspreekpop van Bassie, wordt ontvoerd gaan Bassie en zijn vrienden Evert en Peter direct achter de boef aan! Wat volgt is een spannende achtervolging. Zal alles goed aflopen met Charly? En wie is toch die boef?
Van maandag t/m zaterdag om 17.00 uur en 21.00 uur! Valentijnsdag

Valentijnsdag op zondag 14 februari is een dag met veel kusjes en liefde. Kijk naar een verliefde Alfred Jodocus Kwak, Martin Morning, Knoester en veel meer! Bekijk van te voren de tv-gids op onze website en mis niks! Dag van de IJsbeer
Op zaterdag 27 februari is het de Dag van de IJsbeer en brengen wij de winter een beetje bij jou in huis. Kijk om 10.00 uur naar de extra film Arctic Tale. Ook staan alle afleveringen in het teken van sneeuw, ijs en natuurlijk zie je veel Lars de Kleine IJsbeer in de Pebblebox.
 NIEUW: Waar is Knoester
In dit laatste deel van de trilogie is Junior Knoester kwijt. Tijdens zijn zoektocht naar Knoester, vindt hij een schattig baby'tje, helemaal alleen! Van wie zou het baby'tje zijn? En waar is Knoester gebleven?

Zie het op zaterdag 6 februari om 19.30 uur en op zondag 7 februari om 16.00 uur. 
 

Winactie

Maak deze maand kans op het Walter de Walvis kinderboek van Kidiyo. Duik mee in de kleurrijke zee en ontdek hoe Walter de Walvis iets vindt dat niet thuishoort in de zee. Om kans te maken moet je wel eerst antwoord geven op de volgende prijsvraag: Kun jij raden wat Walter de Walvis in de zee vindt?


Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!

Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van februari in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website

Copyright © 2021 Pebble TV

Wil je deze maandelijkse nieuwsbrief niet meer ontvangen?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.