Uitgelicht

Pebble TV nieuwsbrief augustus 2021

maandag 2 augustus 2021Beste Pebble TV-kijker,

Alle 31 dagen van augustus worden goed benut! Er komt een nieuw gezicht naar Pebble TV waar je vast meer van wilt weten en er staan weer een hoop leuke familiefilms op de filmagenda. Lees snel verder!

In de spotlights Mouk
Mouk en Chavapa zijn twee jonge wereldreizigers met de gekste verhalen. Ze reizen de hele wereld rond; van de Sahara in Afrika tot aan de rijstvelden in Vietnam. Ontdek de avontuurlijke wereld met Mouk en al zijn vriendjes!

Mouk zie je vanaf maandag 2 augustus iedere dag om 15.00 uur!

Kijk de trailer van Mouk

Mouk en ChavapaKattendag
Op zondag 8 augustus is het Kattendag en kun je kijken naar katachtige afleveringen. Zie hoe Bella Brandweer katten redt in Helden van de Stad en Conni krijgt een superschattig poesje. 

Jeugdseries

Ook deze maand kun je van maandag t/m vrijdag én zondag om 20.00 uur kijken naar een dubbele aflevering van een spannende jeugdserie. Kijk vanaf woensdag 11 augustus naar seizoen 1 en 2 van Ocean Girl. Vanaf donderdag 26 augustus kun je kijken naar de spannende avonturen van Mowgli in Mowgli and the New Adventures of the Jungle Book.


Nijntje
'Nijntje, lief klein Konijntje'. Het schattige konijntje Nijntje gaat naar de dierentuin en ontdekt de wereld en nog veel meer leuks. Van donderdag 26 t/m maandag 30 augustus iedere dag om 09.30 uur. 


Filmagenda
Deze maand kun je naar veel coole films kijken. Kijk op zaterdagavond om 19.30 uur en op zondagmiddag is de herhaling om 16.00 uur. Dus plof lekker op de bank en kijk met het hele gezin naar deze superleuke en soms spannende familiefilms!

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!
Zaterdag 31 juli
Zondag 1 augustus
19:30
16:00
Orla de Kikkerslikker
Zaterdag 7 augustus
Zondag 8 augustus
19:30
16:00
De Leeuw van Oz
Zaterdag 14 augustus
Zondag 15 augustus
19:30
16:00
Knoester & Berkelientje
Zaterdag 21 augustus
Zondag 22 augustus
19:30
16:00
Fergie, de Kleine Grijze Tractor
Zaterdag 28 augstus
Zondag 29 augustus
19:30
16:00
Pelle en de Waterdieven


Winactie 
Maak kans op een speciale StoryZoo SOS-armband. De SOS-armbanden zijn perfect voor op vakantie of een dagje uit, ze zijn waterafstotend en kunnen hergebruikt worden. Schrijf je telefoonnummer en/of de naam van het kind op de armband. Mochten jullie elkaar uit het oog verliezen dan heeft het kind altijd een telefoonnummer van een volwassene bij zich*.

Om kans te maken moet je wel eerst antwoord geven op de volgende prijsvraag: In het museum van welke bekende Nederlandse schilder zijn Bax, Toby en Pepper geweest? 

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!

*Let op: deze actie loopt t/m zondag 8 augustus, dus wees er snel bij!

Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van augustus in een video.


Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website

Copyright © 2021 Pebble TV