Uitgelicht

Pebble TV nieuwsbrief april 2021

donderdag 1 april 2021

Beste Pebble TV-kijker,

De maand april zit weer boordevol extra's bij Pebble TV, zoals kunst, circus en sport! Tijdens het weekend van de Nationale Museumweek leer je van alles over kunst en de schilder Van Gogh. Verder staat circusleraar Ashwin voor je klaar om je de leukste circustrucjes te leren tijdens Wereldcircusdag én brengen we je in de stemming voor de Koningsspelen met een hoop sportiviteit! Tijdens het paasweekend kun je kijken naar een gezellige paasprogrammering en extra films!

In de spotlights Pebble TV presenteert Circus Kristal
Op zaterdag 17 april is het Wereldcircusdag! Deze hele dag kun je genieten van circusachtige afleveringen van jouw favoriete programma's. Natuurlijk is ook circusleraar Ashwin weer van de partij en hij legt je stap voor stap de leukste circustrucjes uit in afleveringen van Pebble TV presenteert Circus Kristal.

Wil je geen stap missen van deze uitleg? Kijk dan van te voren in de tv-gids op onze website en mis niks! 

Kijk de trailer van Circus Kristal

Jouw persoonlijke circusleraar Ashwin!

Pasen
Maak het paasgezellig tijdens Pasen op zondag 4 en maandag 5 april. Op 1e Paasdag staan de programma's in het teken van Pasen en de lente. Op 2e Paasdag zie je twee extra films. Check het filmoverzicht hieronder en zie welke je niet wilt missen!

Koningsspelen
Op vrijdag 23 april gaan de Koningsspelen van start en net als vorig jaar wordt dit anders gevierd dan andere jaren. Maar niet getreurd, want Pebble TV zendt natuurlijk weer sportieve afleveringen uit voor en na school. Ovide en z'n vriendjesBoesConniRita & KrokodilMartin MorningHelden van de Stad en veeeeeeel meer figuren geven jou een sportieve dag.
 

Kunstweekend
Van maandag 19 t/m zondag 25 april is het de Nationale Museumweek! Daarom zenden we op zaterdag 24 en zondag 25 april het hele weekend kunstige afleveringen uit die te maken hebben met kunst, kleuren, tekenen en muziek! Check van te voren de tv-gids op onze website en mis niks!

Koningsdag
Op dinsdag 27 april vieren we Koningsdag met koninklijke afleveringen van The Fairy TalerBoesDe Snorkels en kun je kijken naar de film Sneeuwwitje nog Lang en Gelukkig om 19.30 uur!


 

Filmagenda
De filmagenda zit deze maand weer lekker vol. Dus plof op de bank en kijk met het hele gezin naar deze superleuke en soms spannende familiefilms!

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!
Zaterdag 3 april
Zondag 4 april, 1e Paasdag
19:30
16:00
Pelle en de Dierenrovers
Maandag 5 april, 2e Paasdag 10:00
16:00
Lotte en de Maansteen
Otto is een Neushoorn
Zaterdag 10 april
Zondag 11 april
19:30
16:00
Lotte van Uitvindersdorp
Zaterdag 17 april
Zondag 18 april
19:30
16:00
De Magische Draaimolen
Zaterdag 24 april
Zondag 25 april
19:30
16:00
Otto is een Neushoorn
Dinsdag 27 april, Koningsdag 19:30 Sneeuwwitje nog Lang en Gelukkig

Winactie
Kunst is leuk! Daarom staat deze maand de prijsvraag ook in het teken van kunst. Doe mee en maak kans op het bordspel Artcollector of een superschattig Nijntje Van Gogh knuffel. Om kans te maken moet je wel eerst antwoord geven op de volgende prijsvraag: Welke Nederlandse schilder schilderde veel zelfportretten?

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!

Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van april in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website