Uitgelicht

Nieuwsbrief september 2018

donderdag 30 augustus 2018

Beste Pebble TV-kijkers,

Het is september; de zomer gaat tot een einde komen, kinderen moeten weer naar school en Pebble TV heeft een hoop nieuwe series en films voor jullie in petto.

Filmavond op zaterdag
Vanaf september verhuist de filmmatinee van woensdag naar de zaterdagavond om 19.30 uur. De vertrouwde zondagmiddagfilm blijft. Benieuwd welke film we als eerste uitzenden op zaterdag 1 september? Wat dacht je van de nieuwe film Fergie, de kleine grijze tractor en de dansende geit. We zenden in september nog meer nieuwe films uit.

Zaterdag 8 september: Emil & Ida van de Hazelhoeve
Zaterdag 15 september: Pelle en de waterdieven
Zaterdag 22 september: Orla de kikkerslikker

Deze films worden maar één keer uitgezonden (en één keer herhaald op zondagmiddag), dus mis ze niet!

Nieuwe series
De serie Dag Juf, Tot Morgen zie je vanaf maandag 3 september iedere dag rond 16.45 uur op Pebble TV. Vanaf 15 september begint de avontuurlijke serie Nils Holgersson: 's morgens om 7.30 uur en wordt het herhaald om 12.30 uur en 17.30 uur.

Dag Juf, Tot Morgen
In Dag Juf, Tot Morgen worden zes zesjarigen uit Rotterdam gevolgd. De kinderen zitten allemaal bij elkaar in de klas. Iedere aflevering begint als de school uitgaat en volgt de kinderen op hun weg naar huis. Zo gaat een van de kinderen op bezoek bij zijn oma, een ander vindt een portemonnee, of moet zijn cavia begraven.

Nils Holgersson
Op een Zweedse boerderij woont Nils, een ondeugende jongen die graag dieren plaagt. Op een dag vangt hij een kabouter, die hem voor straf zelf in een kabouter verandert. Als kabouter ontsnapt Nils de boerderij waar hij woont, op de rug van een wilde gans. Ze reizen naar Lapland en ondertussen leert Nils een hoop.

Vriendjes in de Pebble Box
Pippa heeft nieuwe vriendjes in de Pebble Box. Maak vanaf woensdag 12 september kennis met Pim, Puk en Jip. Bekijk gauw welke avonturen zij beleven. Er komt ook een nieuw dierenvriendje bij in de Pebble Box, namelijk Lars de kleine ijsbeer. De Pebble Box zie je elke dag op Pebble TV, speciaal voor de allerkleinsten.

Nieuwe website
We hebben een spliksplinternieuwe website waar je zoals vanouds de tv-gids kunt vinden, info over de nieuwe programma's en onze winacties; alleen dan in een nieuw jasje. Bekijk onze website snel!

Winnen via Facebook
Via Facebook houden we jullie op de hoogte van speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Zo kun je deze maand via onze Facebookpagina een back to school-pakket winnen! Wil je helemaal niets van Pebble TV missen? Volg ons dan ook op YouTube en Instagram.

Maandoverzicht
Bekijk het maandoverzicht van september in een video.