Uitgelicht

Nieuwsbrief september 2019

maandag 2 september 2019

Beste Pebble TV-kijker,

De kinderen gaan weer naar school en langzaam begint de zomer te veranderen in het kleurrijkste seizoen van het jaar, namelijk de herfst! We hebben deze maand weer een leuke programmering voor je in petto. Lees dus snel verder!

Dag van de Kokosnoot
Op maandag 2 september is het de Dag van de Kokosnoot en daarom zenden we een Ovide-marathon uit! Vanaf 15:00 uur zie je de avonturen van Ovide en zijn vriendjes Polo de straatveger, Peli de winkelier, Dikbuik de kok, Luiaard en de koala-drieling Ko, A en La op een tropisch eiland.


Dag juf, tot morgen!
Wat doe jij als de school uit is? Vanaf 3 september kun je weer kijken naar Dag juf, tot morgen!. Iedere aflevering van de serie begint als de school uit gaat en volgt zes zesjarigen uit Rotterdam op hun weg naar huis. Zij maken van alles mee! Kijk dus, elke dag om 16:45 uur!
Het zestal zesjarigen samen
Kijk de trailer van 'Dag juf, tot morgen!

Nieuwe afleveringen van StoryZoo
Toby, Bax en Pepper gaan ook weer naar school en vanaf dinsdag 3 september kun je daarom lekker plaatjes kijken met het drietal. Zij leren je over allerlei nieuwe onderwerpen zoals bewegen, verjaardag, groenten, de herfst en nog véél meer! Ook leer je spelenderwijs een beetje Engels. Het nieuwe seizoen is te zien in de PebbleBox, elke dag om 05:30, 06:00, 09:00, 11:30, 14:30 en 18:00 uur.

Filmagenda
Iedere zaterdag om 19:30 uur zenden we een leuke familiefilm uit. Gemist? Op zondag kun je de herhaling zien. Bekijk onze website voor de precieze programmering.
 
1 september Dennis de menace cruise control
7 september My fair Madeline
14 september Pelle en de waterdieven
21 september Arctic Tale
28 september 10+2 Het grote geheim

Winactie
Princes of piraat, pizza of pasta, taart of cupcakes, timmeren of mozaïek? Deze maand kun je een thema kinderfeestje winnen van de Knutselkookclub, superleuk! Wat je moet doen om dit te kunnen winnen is de prijsvraag in vullen en natuurlijk goed bedenken welk themafeestje jij het leukst zou vinden!

Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina geven we gave prijzen weg!

Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van september in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je ook om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.