Uitgelicht

Nieuwsbrief oktober 2021

vrijdag 1 oktober 2021

Beste Pebble TV-kijker,

De maand oktober zit vol leuke dingen zoals speciale programmeringen tijdens Dierendag en het Halloweenweekend én extra films! Dus waar wacht je nog op? Lees snel verder!

In de spotlights Otto is een Neushoorn
Topper is een optimistische jonge knaap met een levendige fantasie. Hij is ook verliefd op Sille, maar ze denkt dat hij gek is. Op een dag vindt Topper een potlood en tekent een neushoorn die tot leven komt. Dit verandert alles.

Bekijk de film op zaterdag 16 oktober om 19.30 uur. Op zondag 17 oktober om 16.00 uur kun je kijken naar de herhaling.

Kijk de trailer van Otto is een Neushoorn

Topper met Otto de NeushoornDierendag
Tijdens Dierendag kun je genieten van diergezellige afleveringen van Chloe's Toverkast, Rita & Krokodil, Helden van de Stad en meer. Ook kun je om 15.30 uur kijken naar de film Sven en de Rat


Internationale Handenwasdag
Op vrijdag 15 oktober is het Internationale Handenwasdag. Je handen wassen was altijd al heel belangrijk en vanwege het corona-virus natuurlijk nog meer. Bekijk hier hoe je het beste je handen kunt wassen. Meer informatie over het virus en de uitleg van StoryZoo hierover vind je in de blog die wij vorig jaar hebben geschreven. 

 Wintertijd
In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 oktober gaat de wintertijd in en dus gaat de klok een uurtje terug. Weet je wat dit betekent? Een uur langer slapen!


Halloweenweekend
Tijdens het Halloweenweekend op zaterdag 30 en zondag 31 oktober kun je heerlijk gaan griezelen. De hele dag kun je kijken naar leuke en spannende afleveringen van verschillende series. Natuurlijk zenden we de films Het Huis met de Krokodillen en Enid Blyton: Het geheim van Moon Castle uit. Bekijk de tv-gids op onze website en de filmagenda hieronder voor de precieze programmering. 


Filmagenda
Deze maand staat er veel gaafs op de filmagenda. Ieder weekend kun je natuurlijk weer kijken naar een leuke en soms spannende familiefilm. Kijk op zaterdagavond om 19.30 uur naar de film en op zondagmiddag is de herhaling om 16.00 uur.

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!
Zaterdag 2 oktober
Zondag 3 oktober (HH)
19:30
16:00
Lotte van Uitvindersdorp
Maandag 4 oktober
Dierendag
15:30 Sven en de Rat
Zaterdag 9 oktober
Zondag 10 oktober (HH)
19:30
16:00
De Magische Draaimolen
Zaterdag 16 oktober
Zondag 17 oktober (HH)
19:30
16:00
Otto is een Neushoorn
Zaterdag 23 oktober
Zondag 24 oktober (HH)
19:30
16:00
Knoester
Zaterdag 30 oktober
Zondag 31 oktober (HH)
19:30
16:00
Het Huis met de Krokodillen
Zondag 31 oktober
Halloweenweekend
20:00 Enid Blyton: Het geheim van Moon Castle


Winactie

Deze maand geven we een Pebble TV surprisebox weg! Om kans te maken op deze gave prijs moet je wel eerst antwoord geven op de volgende prijsvraag: Waarom bewegen de wijzers van de klok rechtsom?

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!

Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van oktober in een video.


Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website

Copyright © 2021 Pebble TV