Uitgelicht

Nieuwsbrief oktober 2020

maandag 28 september 2020

Beste Pebble TV-kijker,

Oktober zit bomvol leuke dingen! We krijgen er nieuwe helden vriendjes bij en gaan griezelen tijdens Halloween. Ook maak je deze maand kans op meerdere prijzen! Kom, lees gauw verder!


In de spotlights Helden van de Stad
Volg de fantastische en spannende avonturen van Paultje Politiewagen, Bella Brandweer auto, Ollie Ongeluk en nog veel meer schattige reddingsvoertuigen. In Helden van de Stad kan iedereen een held zijn!

Kijk vanaf donderdag 1 oktober iedere dag om 07.30 uur naar een splinternieuwe aflevering van Helden van de Stad.

Kijk de trailer van Helden van de Stad

Dit is Bella Brandweerauto. Klik op de afbeelding voor nóg meer Helden van de Stad! 


Extra winactie tijdens de Kinderboekenweek
Op woensdag 30 september gaat de Kinderboekenweek weer van start. Tijdens deze week maak je kans op het winnende boek van de Kinderjury 'De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen'. En als je wint krijg je het supertoffe boek 'De school van de magische dieren' er als bonus bij! Houdt onze Facebookpagina goed in de gaten en maak kans!Sinterklaas komt naar de Pebble TV studio!

Het duurt nog even voordat Sinterklaas en zijn Pieten in Nederland aankomen. Maar wij hebben van Wegwijspiet gehoord dat Sinterklaas naar de Pebble TV studio komt en ál jullie vragen beantwoordt.

Dus heb je altijd al willen weten wat Sinterklaas het liefste eet? Of heb je een hele andere vraag? Zet deze op de e-mail naar info@pebbletv.nl en wie weet geeft Sinterklaas antwoord op jouw vraag bij Pebble TV!
 Zaterdag 4 oktober Dierendag
Tijdens Dierendag zie je veel verschillende diertjes langskomen bij Pebble TV. Connie en Nijntje gaan naar de dierentuin en je ziet Chloe als dierenarts in Chloe's Toverkast

StoryZoo Van Gogh

Van woensdag 7 tot en met zondag 11 oktober kijk je iedere dag om 06.30 uur naar een leerzame aflevering van StoryZoo in het Van Gogh museum
 

Zaterdag 31 oktober Halloween
Tijdens Halloween wordt het griezelig gezellig. Semafor is doodsbang voor de spookvrienden van Dommel en we zenden extra spannende films uit!

Voor nog meer spannends kijk je van te voren in de tv-gids op onze website zodat je niks hoeft te missen!


Filmagenda
Ieder weekend zenden we leuke familiefilms uit. Tijdens het Halloweenweekend zelfs twee extra spannende films! Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!
3 en 4 oktober Sven en de rat
10 en 11 oktober Return to Treasure Island
17 en 18 oktober Oceanworld 3D
24 en 25 oktober De magische draaimolen
31 oktober om 15.00 uur Het huis met de krokodillen
31 oktober om 19.30 uur Enid Blyton: Mooncastle


Winactie
Maak deze hele maand kans op een superstoere speelset van Helden van de Stad. Maar dan moet je wel eerst antwoord geven op de volgende vraag: Wat denk je dat een superheld het liefste eet en waarom denk je dat?

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!


Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van oktober in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website