Uitgelicht

Nieuwsbrief oktober 2019

dinsdag 1 oktober 2019


Beste Pebble TV-kijker,

Dierendag, Halloween, Wintertijd.. Er gebeurt weer van alles in oktober. Ook staat Pebble TV op 24 oktober op het Cinekid festival. Daarover hoor je later meer. Lees vooral snel verder voor het nieuws van deze maand!

Dierendag 
Op vrijdag 4 oktober zetten we de dieren in het zonnetje. We zenden daarom diergezellige afleveringen uit van The Fairytaler, Connie, Bamboe Beren, Nijntje en we geven extra aandacht aan de egeltjes. Wil jij je huisdieren ook extra verwennen? Houd dan onze Facebookpagina tijdens deze dag goed in de gaten, want je kunt een hele toffe prijs winnen van zooplus.Filmagenda
Iedere zaterdag om 19:30 uur zenden we een leuke familiefilm uit. Gemist? Op zondag kun je de herhaling zien. Bekijk onze website voor de precieze programmering.
5 oktober  De magische draaimolen
12 oktober Sven en de rat
19 oktober Lied van de zee
26 oktober Return to treasure island


Winactie
Klop, klop.. Wie is daar? Niemand antwoord. De deuren naar Sabi Suriname in het Tropenmuseum Junior zijn namelijk nog niet geopend. Op verdieping min 7 in het Surinamedepot is een tot nu toe onbekende wereld ontdekt: de Wereld achter de Dingen. Maar voor zover wij nu weten opent die wereld zich alleen voor kinderen.

Deze hele maand kun je tickets winnen voor het Tropenmuseum Junior. Vul snel de prijsvraag in, want misschien kom jij straks in deze wereld vol pratende voorwerpen en activiteiten van alles te weten over Suriname. 


Halloween
Op donderdag 31 oktober is het Halloween en kun je gaan griezelen. Dommel gaat naar een spookhuis, Ovide ontmoet monsters en de Snorkels verkleden zich als mummy. Ook kun je kijken naar de films Het huis met de krokodillen en Enid Blyton: Moon Castle. 


Wintertijd
Op de nacht van zaterdag 26 en zondag 27 oktober gaat de wintertijd in. Zet de klok dus een uurtje achteruit om niet jouw favoriete programma te hoeven missen. Leuk weetje: je kan ook nog een uur langer slapen, lekkerrrr!


Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van oktober in een video.


Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je ook om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"