Uitgelicht

Nieuwsbrief oktober 2018

vrijdag 28 september 2018

Beste Pebble TV-kijker,

Oktober heeft weer een aantal speciale televisiedagen voor jullie in petto. We beginnen met een beestenboel op 4 oktober. Dan is het dierendag, dus geven we extra aandacht aan dieren. Nijntje gaat naar de dierentuin en de Bamboe Beren ontmoeten een bultrugwalvis en een sneeuwpanter. Dierenspannend!

Nieuwe films
Op zaterdag 6 oktober zenden we om half 8 de nieuwe film Pelle en de dierenrovers uit. Op zondag natuurlijk de herhaling om 4 uur in de middag. Het laatste weekend van oktober kun je de betoverend mooie film Lied van de Zee bekijken.

Pelle en de dierenrovers
Pelle redt samen met Dottie het ei van de steenarend en wordt zo zijn "moeder", dat valt niet mee als je een autootje bent. Pelle ontdekt dat de dieren in het park, waaronder de moeder van het kleine kuiken Pluisje, ontvoerd zijn. Het wordt een race tegen de klok om de dieren te redden en het kuiken met zijn moeder te verenigen.

Lied van de Zee
Een magisch verhaal over Ben en zijn zusje Saoirse die op een klein eilandje voor de kust van Ierland wonen. Alle verhalen die zijn moeder Ben vertelde over elfen zijn waar en ze zijn in gevaar en zijn kleine zusje, die eigenlijk een selkie is, kan ze redden.

Halloweenspecial
We sluiten de maand griezelig gezellig af met een Halloweenspecial op 31 oktober. Dommel gaat naar het spookhuis en we zenden de film The Shamers Daughter uit.

Blijf op de hoogte
Via Facebook houden we jullie op de hoogte van speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook kun je deze maand op onze website een supergrote, zachte knuffel van Nijntje winnen. Vul de prijsvraag in en win! Wil je helemaal niets van Pebble TV missen? Volg ons dan ook op YouTube en Instagram.

Maandoverzicht
Bekijk het maandoverzicht van oktober in een video.