Uitgelicht

Nieuwsbrief november 2019

vrijdag 1 november 2019  Er is er een jarig, hoera, hoera

   Dat kun je wel zien, dat is Pebble TV!  


Hiep hiep hoeraaaaa! Pebble TV wordt 10 jaar op dinsdag 12 november. Daarom zenden we alleen maar feestelijke afleveringen uit! Connie, Boes en Nijntje vieren samen met ons hun verjaardag en Tip de Muis krijgt het mooiste cadeau ter wereld.

Ook voor de allerkleinsten is het feest. In de PebbleBox gaat Paz op de foto met de verjaardagsboom, Puk laat je zien hoe je een cadeautje inpakt en van StoryZoo mag je een wens doen als je alle kaarsjes op de verjaardagstaart in 1 keer uit blaast.Cinekid festival groot succes
24 oktober kon je Pebble TV ontmoeten op het Cinekid festival en jouw eigen stopmotion video maken in de Pebblebus! Als echte regisseurs hebben kinderen hele creatieve video's gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder en bekijk de aftermovie!

Pebble TV meets Cinekid festival | Aftermovie

Sinterklaas
Vanaf 18 november kun je iedere dag kijken naar de spannende avonturen van Sint en Piet. Van maandag tot en met zaterdag om 07:30u en 17:30u. Op zondag kun je alle afleveringen achter elkaar zien.


Filmagenda
Deze maand heeft maar liefst 5 weekenden. Dit betekent veel films! Iedere zaterdag om 19:30u en zondag de herhaling om 16:00u. Maar opgelet; zaterdag 16 november hebben we de programmering iets aangepast zodat je op tijd kunt zijn voor de wedstrijd van het Nederlands elftal.

Bekijk van te voren onze TV gids om niets te hoeven missen. 


2 en 3 november  20.000 leagues under the sea
9 en 10 november Ella en haar vrienden
16 en 17 november Sinterklaas en de bonte wensballon
23 en 24 november Hond van vlaanderen
30 november en 1 december Oceanworld
EXTRA op 16 november om 19:00u In Oranje

Winactie
En wie jarig is trakteert. Daarom kun je deze maand een Pebble TV verrassingspakket winnen. Wat erin zit, dát houden wij nog even geheim. Via onze Facebookpagina geven we je iedere week een hint van wat erin zit!

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op dit toffe pakket is de prijsvraag goed beantwoorden. 


Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van november in een video.


Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben een ook YouTube-kanaal, abonneer je hierop om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"