Uitgelicht

Nieuwsbrief november 2018

vrijdag 26 oktober 2018

Beste Pebble TV-kijker,

Mis op 31 oktober onze Halloweenspecial niet! Dommel gaat ggggriezelen in het spookhuis en we zenden in de avond speciale griezelafleveringen van Enid Blytonen William Shatner uit. Ook kun je die dag genieten van de film The Shamers Daughter.

Hey hey, Wickie, hey!
Wickie de Viking komt naar Pebble TV, vanaf 6 november zie je elke dag om half 8, half 1 en half 6 een aflevering, na Nils Holgersson.

Wickie de Viking
Wickie is dan wel een geboren Viking; maar hij is klein voor zijn leeftijd, niet sterk en eerder bang dan heldhaftig. Maar hij is ook heel slim en dankzij een gewonnen weddenschap mag hij met zijn vader mee op reis. De andere Vikingen vinden het in eerste instantie maar niets dat Wickie meegaat, maar al snel blijkt dat hij hen vaak uit de problemen zal helpen. Als de slimme Wickie onder zijn neus wrijft, betekent dat meestal dat hij weer een plannetje heeft bedacht.

Nieuwe films
We zenden op zaterdag 10 november de nieuwe film Raafje met de rode sok uit. Daar moet Raafje racen om zijn fouten weer goed te maken. De zondag erna natuurlijk de herhaling!

Op zaterdag 3 november zenden we de film 10+2 het grote geheim uit en zaterdag 24 november kun je genieten van de film Lucky Luke, Daisy Town.

Feest
Op Sint Maarten gaat Conni op lampiontocht en Pippa maakt in de PebbleBox een lampion. Sinterklaas komt deze maand ook weer in het land! Op 17 november zenden we om 19.30 uur de film Het Kasteel van Sinterklaas en de Bonte Wensballon uit.

Winactie
Deze maand kun je superstoere Vikingspullen van Wickie winnen! Zoals een supergrote muursticker van Wickie. Tenminste... als je het antwoord weet op de volgende vraag: Hoe heet het vriendinnetje van Wickie de Viking? Je kunt kans maken via de prijsvraag of reageren op onze Facebookpagina en wie weet heb jij straks een levensgrote Wickie in je kamer.

Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je kansmaken op gave prijzen.

Maandoverzicht
Bekijk het maandoverzicht van november in een video.