Uitgelicht

Nieuwsbrief mei 2020

donderdag 30 april 2020


Beste Pebble TV-kijker,

Zo, even tijd voor iets leuks! Mei zit boordevol gave dingen. We geven een paar hints weg: Chloe's Toverkast, Mick de Kikker en knutselen en kleuren. Ook gaan we samen handen wassen. Lees snel verder voor nog meer leuks!

NIEUW! Chloe's Toverkast
Reis met Chloe mee naar de jungle, de woestijn of de zee! Vanaf 1 mei kijk je iedere dag om 09.30 uur naar Chloe's Toverkast. En om dit te vieren kun je ook nog eens toffe Chloe prijzen winnen! 


Kijk de trailer van Chloe's Toverkast

Chloe met Snoezige Wortel op een vliegend tapijtChloe's Toverkast
'Alles is mogelijk in mijn wereld'. Als Chloe en haar vriendjes rustig aan het spelen zijn in Chloe's slaapkamer komt ineens haar Toverkast tot leven. Chloe opent de kast en ontdekt een verkleedkostuum voor elk nieuw avontuur in sprookjesland, de woestijn of de ruimte! Samen met haar vriendjes en knuffeldoek gaat Chloe op reis naar een wereld vol fantasie!KLEURPLATEN
Op onze website vind je nu ook verschillende kleurplaten! Klik op de kleurplaat die jij het leukst vindt, download deze en print hem uit! Ga jij jouw favoriete figuren inkleuren met verf, potlood of viltstift? Of heb je een ander tof idee? Wij zijn super benieuwd naar wat jij hebt gemaakt! Dus maak een foto van jouw creatie en stuur deze op naar info@pebbletv.nl. Of laat een bericht achter op onze Facebookpagina. En, wie weet win jij wel een Pebble TV horloge!


Kidiyo e-books
Maak kennis met Mick de Kikker, Kelly de Krab en Walter de Walvis. Samen met deze diertjes wordt lezen en luisteren een stuk leuker en interactiever! Lees of luister de tekst mee op je eigen tempo en ''swipe'' om de bladzijde om te slaan. Klik hier als je nieuwsgierig bent geworden. Heb je het boekje uit en kun je er geen genoeg van krijgen? Volgende maand kun je kans maken op een Kidiyo Avonturenbox. Deze box zit vol met leuke activiteiten! Neem alvast een kijkje op de website van Kidiyo.


Dag van de Handhygiëne op 5 mei
Waarom is het zo belangrijk om je handen te wassen en hoe doe je dit eigenlijk het beste? Verschillende kinderen leggen het in een video aan je uit tijdens de Dag van de Handhygiëne op 5 mei. De video gaat in première op onze social media kanalen. Dus neem een gratis abonnement op ons Youtubekanaal en volg ons op Facebook om niets te hoeven missen.

Lijkt het je leuk om jouw eigen video terug te zien bij Pebble TV? Stuur hem dan op naar info@pebbletv.nl en wie weet zie jij je eigen video terug op het Pebble TV Youtube kanaal. Wel aan je ouders vragen! 


Speciale programmering

Op 4 mei is het Nationale Dodenherdenking. Dan gaat Pebble TV precies om 8 uur 's avonds 2 minuten op zwart. Op 5 mei vieren we Bevrijdingsdag en 10 mei zetten we mama extra in het zonnetje tijdens Moederdag. Op donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag, zenden we een heuse ''Bassie en Adriaan marathon'' en ook nog een extra film uit. Kijk van te voren in de tv-gids op onze website. 

2 en 3 mei Oceanworld
4 mei 20.02 uur: Theatershow Bassie en Adriaan: Live!
9 en 10 mei Ella en haar vrienden 2: Peter Rockt
16 en 17 mei Marco Macaco
21 mei Hemelvaartsdag 10.00 uur   Pelle en de waterdieven
21 mei Hemelvaartsdag 13.00 uur   Bassie en Adriaan marathon: De Verzonken stad
23 en 24 mei De leeuw van Oz
30 en 31 mei 10+2 het grote geheim


Winactie
Deze maand kun je superleuke Chloe's Toverkast prijzen winnen! Tenminste... als je het antwoord weet op de volgende vraag: Hoe heet de knuffeldoek van Chloe? Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op toffe prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en kun je kiezen tussen jouw favoriete series. Als je dat nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!


Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van mei in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website