Uitgelicht

Nieuwsbrief mei 2019

dinsdag 30 april 2019

Moederdag komt er weer aan en de maand mei wordt feestelijk afgesloten met een heuse Bassie en Adriaan-marathon. Ook Ovide en zijn vriendjes is deze maand weer elke dag te zien. Benieuwd wat we nog meer uitzenden? Lees snel verder!

Speciale dagen
Mei is een maand met veel feestdagen. Op 4 mei is het Nationale Dodenherdenking in Nederland en staat de zender 2 minuten op zwart. Op 5 mei vieren we Bevrijdingsdag en de week erna, op 12 mei, zijn er op Moederdag extra gezellige familie afleveringen te zien. Tegen het einde van de maand, op Hemelvaartsdag, zenden we een Bassie en Adriaan-marathon uit.

Films
Benieuwd naar de films die we deze maand uitzenden? Hieronder vind je een lijstje. Bekijk hier de precieze programmering.

zaterdag 4 mei: Theatershow Bassie en Adriaan: Live!
zondag 5 mei: Sven en de rat
zaterdag 11 mei: Sabrina friends forever
zondag 12 mei: Dennis the Menace: Cruise Control
zaterdag 18 mei: Return to Treasure Island
zondag 19 mei: Pudding T
zaterdag 25 mei: 20.000 leagues under the sea
zondag 26 mei: Marco Macaco

Ovide en zijn vriendjes
Ergens in de oceaan ligt een avonturenland... Vanaf 27 mei kun je weer elke dag genieten van Ovide en zijn vriendjes. Om 19.30 uur een dubbele aflevering.

Bassie en Adriaan
Ons favoriete theaterduo is natuurlijk elke dag op Pebble TV te zien, maar wat is er nou leuker dan de hele dag naar Bassie en Adriaan kunnen kijken? Omcirkel donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) maar in je agenda, want op veler verzoek zenden wij dan de complete serie van Bassie en Adriaan en de reis vol verassingen uit.