Uitgelicht

Nieuwsbrief maart 2019

donderdag 14 februari 2019

Het is weer lente en we hebben in maart een volle programmering voor jullie. Het verkeersexamen komt eraan en daar weten Bassie en Adriaan van alles over, daarnaast is in maart de Week van het Geld en gaan we een nieuwe classic serie uitzenden. Lees hier verderop meer over.


Lucky Luke
Op 30 maart begint de serie Lucky Luke bij Pebble TV. We zenden elke dag om 16.00 uur een aflevering uit. Mis het niet!

Lucky Luke reist samen met zijn trouwe paard Jolly Jumper door het Wilde Westen om vrede te bewaren en de Daltons weer eens in hun kraag te pakken. De vier misdadige broers kruisen regelmatig zijn pad; ze zijn altijd bezig met het beroven van een bank of postkoets en blinken niet uit in hun intelligentie. Gelukkig is Lucky Luke er om het Wilde Westen te beschermen van nog meer bandieten zoals Billy the Kid en Calamity Jane.

De week van het geld 
Van 25 tot en met 28 maart is het De week van het geld en die staat helemaal in het teken van... juist, geld! We zijn in groep 5 langs geweest om met kinderen te praten over geld en we leren je welke munt wordt gebruikt in Europese landen tijdens het Centmoment. Het programma over geld zie je de hele week om 8.15 uur en 16.45 uur.

Verkeersexamen
Oefen samen met Bassie en Adriaan de verkeersregels in Leer het verkeer. Vanaf 18 maart tot en met 3 april om 17.25 uur en 21.25 uur na een aflevering van Bassie en Adriaan.

Weet jij wat verkeersborden betekenen? Test je kennis tijdens de quizvragen die langskomen op televisie. 


Films
We zenden deze maand extra veel films uit! Op zaterdag zenden we voor de hele familie om 19.30 uur een film uit, op zondag kun je om 16.00 uur kijken naar een film.

2 en 3 maart: Arctic Tale
9 en 10 maart: Sabrina friends forever
16 en 17 maart: The Amazing Zorro
23 maart: Return to Treasure Island
24 maart: 10+2 Het grote geheim
30 maart: The Shamers Daughter
31 maart: Lucky Luke: Daisy Town


Hier kun je het volledige filmaanbod zien.

Maandoverzicht
Bekijk hieronder de maandtrailer van maart. 

Wil je nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, daar hebben we vorige maand de 1000ste abonnee mogen verwelkomen! Abonneer je ook om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te zien.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.