Uitgelicht

Nieuwsbrief maart 2020

vrijdag 28 februari 2020


Beste Pebble TV-kijker,

Lente! We worden langzaam wakker uit onze winterslaap om weer allerlei leuke dingen te doen. Komende maand komt Sinbad de zeeman naar Pebble TV, hebben we aandacht voor de 10e editie van de Week van het Geld én helpen wij jou een handje bij het leren van je verkeersexamen.
 
Sinbad de zeeman

Sinbad en vogelvriend Sheila


Sinbad de zeeman, iedere dag om 07.30 en 17.30 uur
Sinbad leefde 1200 jaar geleden in Bagdad, één van de grootste steden van de Arabische wereld. Samen met zijn vriend Hassan haalt hij een hoop kattenkwaad uit. Op een dag sluipen zij het koninklijk paleis binnen om te kijken naar acrobaten die daar optreden. Hierdoor wordt Sinbad heel nieuwsgierig naar de wereld buiten Bagdad.
Hij besluit stiekem aan boord te klimmen van het schip van zijn oom om met vogelvriend Sheila de wereld te ontdekken en allerlei avonturen te beleven.

Filmagenda
Ook de wekelijkse films krijgen langzaam een zomers tintje. Iedere zaterdag 19.30 en zondag 16.00 uur.

1 maart De magische draaimolen
7 en 8 maart Het huis met de krokodillen
14 en 15 maart Ella en haar vrienden
21 en 22 maart In Oranje
28 en 29 maart Winnetou het opperhoofd der apachen


Week van het Geld
Weet jij het verschil tussen een pinpas en een rijbewijs? En wat kost een helikopter eigenlijk? Je ziet en hoort het allemaal tijdens de 10e editie van de Week van het Geld met als thema 'Goed omgaan met geld is goud waard'.

Van 23 t/m 27 maart iedere dag na Sinbad de zeeman rond 07.50 en na Ovide rond 16.50 uur.


Leer het verkeer met Bassie en Adriaan
30 en 31 maart én 2 april staat bij veel scholieren het landelijk verkeersexamen op het programma. Wij vinden het, net zoals Bassie en Adriaan, heel belangrijk dat iedereen veilig de weg op kan.

Kijk dus van maandag 23 t/m dinsdag 31 maart, direct na de spannende avonturen van het duo in Een reis vol verrassingen, naar Bassie & Adriaan die je alles leren over het verkeer.


Winactie
12 en 13 april is het Pasen. Daarom kun je deze hele maand kans maken op een chocolade-ei versierset. Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina geven we gave prijzen weg!


Maandoverzicht
Klik op de afbeelding hieronder om het maandoverzicht van maart te bekijken in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website