Uitgelicht

Nieuwsbrief juni 2020

maandag 1 juni 2020Beste Pebble TV-kijker,

Het is alweer juni, de zomermaand! Op 2e Pinksterdag hebben we een speciale programmering voor je in petto. Net zoals op 8 juni, want dan geven we de oceanen extra aandacht tijdens Wereld oceanendag. Lees dus snel verder!


In de spotlights Oscar de balloonist
Dit is Oscar, een achtjarige jongen. Oscar is nieuwsgierig en reist samen met zijn beste vriend Spike de Cactus de wereld rond in een heteluchtballon. Ga mee op avontuur, ontdek de wonderlijke wereld en zie hoe zij vrienden worden met allerlei dieren.

Kijk de trailer van Oscar de balloonist

Oscar met Spike de cactus en Bodo de bever2e Pinksterdag
Op maandag 1 juni is het 2e Pinksterdag. Dan kan je tussen 08.30 uur en 15.30 uur kijken naar verschillende Nijntje specials. En vanaf 16.00 uur zenden we extra films uit. Kijk van te voren in de tv-gids op onze website.Wereld oceanendag

Tijdens Wereld oceanendag op 8 juni geven we de oceanen meer aandacht. We zenden dan waterige afleveringen uit van Chloe's Toverkast, De Zusjes Mol, Boes en Alfred J. Kwak. En om 15.00 uur kun je kijken naar de prachtige film Oceanworld 3D! Ook de Pebblebox van 05.00, 09.00 en 14.30 uur staat helemaal in het teken van water! 


Filmagenda
Omdat er veel speciale dagen zijn in juni, zenden we ook extra veel films uit! Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!
30 en 31 mei 10 + 2 Het grote geheim
1 juni 2e Pinksterdag 16.00 uur Orla de kikkerslikker
1 juni 2e Pinksterdag 19.30 uur Return to Treasure Island
6 en 7 juni Sven en de rat 
8 juni Wereld oceanendag 15.00 uur Oceanworld 3D
13 en 14 juni De Magische Draaimolen 
20 en 21 juni Het Huis met de Krokodillen  
27 en 28 juni Ella en haar vrienden 


Handenwassen
In onze vorige nieuwsbrief hebben we het gehad over de enige echte Pebble TV Handenwasvideo. Het is altijd belangrijk je handen te wassen. En door het corona-virus alleen nog maar meer! Bekijk hieronder in de video hoe je het beste je handen kunt wassen en waaróm het zo belangrijk is.

Lijkt het je ook leuk om jouw eigen video terug te zien bij Pebble TV? Stuur hem dan op naar info@pebbletv.nl en wie weet zie jij je eigen video terug op het Pebble TV Youtube kanaal. Wel aan je ouders vragen! 


Winactie
Wil je deze maand kans maken op een Kidiyo Avonturenbox? Geef dan eerst antwoord op de volgende vraag: In Bassie en Adriaan: een reis vol verrassingen gaat het duo op avontuur in Amerika. Zij bezoeken een park met hele hoge bomen. Hoe heten deze hoge bomen? 

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op de Kidiyo Avonturenbox. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!

Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van juni in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"