Uitgelicht

Nieuwsbrief juli 2020

maandag 29 juni 2020


Beste Pebble TV-kijker,


Het is zomer bij Pebble TV! Deze maand zit vol speciale dagen zodat jij je niet hoeft te vervelen tijdens de zomervakantie! We zenden weer extra veel films uit, ook doordeweeks. Lees dus snel verder!


In de spotlights Conni
Conni is een schattig, lief en vrolijk meisje. Iedere dag is voor haar één groot avontuur. Of het nu gaat om haar eerste vliegreis, een bezoek aan de tandarts, een verhuizing of een feestje met haar familie.

Kijk de trailer van Conni

Conni in the spotlights!Andere landen weekend 
De zomervakantie begint meteen heel goed bij Pebble TV! Wil jij met ons en je favoriete figuren mee op vakantie? Kijk dan op zaterdag 4 en zondag 5 juli naar het 'andere landen weekend'. De hele dag zie je zomerse afleveringen van Chloe's Toverkast, Oscar de Balloonist, Conni, Nijntje en de PebbleBox!


Dag van het Sprookje op dinsdag 7 juli
Waan je tijdens de Dag van het Sprookje in de magische wereld van 'Er was eens...'.
Geniet van sprookjesachtige afleveringen van Dibo de Wensdraak, Dommel en De Snorkels. Ook zie je betoverende afleveringen van The Fairy Taler en extra films.


Bijenweekend
Op zaterdag 11 en zondag 12 juli is het bijenweekend bij Pebble TV! Je ziet hoe De Zusjes Mol vriendjes worden met de bijen. Ook leer je superveel over deze leuke diertjes van Imker Erik en onze Quizvraagjes. Ben je fan van bijen of wil je meer over bijen te weten komen? Kijk dan ook eens op www.bijenstichting.nl.


Dag van de Vriendschap
Op donderdag 30 juli is het de Dag van de Vriendschap. Je kunt dan kijken naar afleveringen voor jou en je vriendjes, want van vriendjes word je blij. En dat vinden Seabert, Foofur en Kikker en Vriendjes ook!


Filmagenda
Haal maar alvast een hoop popcorn in huis, want ook deze maand zenden we extra films uit! Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!

4 en 5 juli 'andere landen weekend' Marco Macaco
7 juli 'Dag van het Sprookje' 15.00 uur Pinokkio en de keizer van de nacht
7 juli 'Dag van het Sprookje' 20.00 uur Sneeuwwitje, nog lang en gelukkig
11 en 12 juli Ella en haar vrienden
18 en 19 juli Dag Max
25 en 26 juli De hond van Vlaanderen
30 juli 'Dag van de vriendschap'  Ella en haar vrienden 2: Peter RocktWinactie

Maak deze maand kans op dit supermooie boek over bijen: Wilde bijen parade. Tenminste, als je antwoord weet op de volgende vraag: Hoeveel soorten bijen leven er in Nederland? 

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!

Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van juli in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website