Uitgelicht

Nieuwsbrief juli 2019

maandag 1 juli 2019

Beste Pebble TV-kijker,


Bij Pebble TV zie je elke dag de allerleukste series en films van vroeger en nu. In juli komt de Dag van het Sprookje langs, ook hebben we een heus Bijenweekend en zijn er nieuwe afleveringen met nog meer andere talen van Groetjes Uit.

Dag van het Sprookje
Op 7 juli is het de Dag van het Sprookje. Je kunt kijken naar de spannende film Pinokkio en de Keizer van de Nacht en sprookjesachtige afleveringen van The Fairy Taler.


Bekijk de trailer van The Fairy Taler

Pinokkio en de keizer van de nacht

Bijenweekend
Op 13 en 14 juli zijn het de open imkerdagen en dus is het bijenweekend. Wij zijn op bezoek geweest bij een imker en die heeft ons heel wat verteld én laten zien over bijen. Leer tips om je tuin bij-vriendelijk te maken!Groetjes Uit
Juli staat in het teken van de wereldweken. Er zijn nieuwe afleveringen van Groetjes Uitmet kinderen van de internationale school. Zij vertellen over hun thuisland en leren je gedag te zeggen in een andere taal. Ook de Vriendjes in de PebbleBox leren samen met StoryZoo spelenderwijs over de cultuur in andere landen.

Filmagenda
Deze maand kun je kijken naar extra veel films. Op De dag van het Sprookje zenden we maar liefst drie films uit. Bekijk onze precieze programmering op onze tv-gids.
 
zaterdag 6 juli om 19.30 uur:
Sabrina friends forever
zondag 7 juli vanaf 7.30 uur:
Leeuw van Oz, Sneeuwwitje, Pinokkio
zaterdag 13 juli en zondag 14 juli:
Marco Macaco
zondag 20 juli en zondag 21 juli:
Raafje met de rode sok
zaterdag 27 juli en zondag 28 juli:
Madeline verdwaald in Parijs


Winactie
Sprookjeswonderland of Duinoord? Waar zou jij het liefst naartoe willen? Ga snel naar onze website, vul de prijsvraag in en maak kans! Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina geven we gave prijzen weg!

Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van juli in een video.


Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneerje ook om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.
"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"