Uitgelicht

Nieuwsbrief januari 2019

vrijdag 28 december 2018

Beste Pebble TV-kijker,

Wij wensen jullie alvast een fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar! Met oud en nieuw kun je bij Pebble TV genieten van een Bassie en Adriaan-marathon. In januari is er een speciaal vogeltelweekend en we hebben elk weekend leuke films voor jullie. Ook zijn er bioscoopkaartjes te winnen deze maand, lees snel verder hoe je kans kunt maken.

Oud en nieuw met Bassie en Adriaan
Allememachies, het is bijna zover... de Bassie en Adriaan-marathon komt eraan! Op oudejaarsdag begint om 15.00 uur Bassie en Adriaan: Het geheim van de sleutel. De serie speelt in z'n geheel af tot en met 19.30 uur. Op 1 januari begint om 12.00 uur de complete serie van Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen.

Nog meer Bassie en Adriaan
31 december 2018 om 19.30: Bassie en Adriaan 25 jaar theater
31 december 2018 om 20.30: Bassie en Adriaan Live!
1 januari 2019 om 20.30 uur:  Bassie en Adriaan 25 jaar theater

Nijntje
Speciaal voor de allerkleinsten hebben we op oudejaarsdag om 12.00 uur een Nijntje-special. Daarin viert Nijntje samen met haar vriendjes Nieuwjaar.

Vogels
Het laatste weekend van januari wordt het vogeltelweekend georganiseerd. Ga jij ook vogels tellen in de tuin? Of op Pebble TV? Op zaterdag 26 januari hebben we een speciale vogelprogramering met extra afleveringen van Alfred J Kwak, Bamboe Beren en Boes. En nog meer series vol met onze fladderende vriendjes.

Films
Pebble TV zendt op zaterdag om 19.30 uur de leukste kinderfilms uit, zodat het hele gezin mee kan genieten. Op zondagmiddag om 16.00 uur is de herhaling. Ook deze maand hebben we elk weekend weer leuke films voor jullie uitgekozen.

5 en 6 januari:        Emil & Ida van de Hazelhoeve
12 en 13 januari:    Lucky Luke: De Daltons op vrije voeten
19 en 20 januari:    Dennis the Mennace: Cruise Control
26 en 27 januari:    Raafje met de rode sok

Winactie
Wat is nou het leukste om te doen in het donker? Juist, naar de bioscoop! Je kunt deze maand kans maken op twee bioscoopkaartjes en een grote bak popcorn, als je de prijsvraag goed invult tenminste. Succes!

Maandoverzicht
Bekijk het maandoverzicht van januari in een video.Via onze Facebook-pagina houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Volg ons om niets van Pebble TV te missen!

Wil je nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal. Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.