Uitgelicht

Nieuwsbrief februari 2019

donderdag 24 januari 2019

In februari kun je naar mooie films kijken, zenden we voor Valentijnsdag een knuffelspecial uit en maak je kans op bioscoopkaartjes en een grote bak popcorn. Lees snel verder over onze programmering van februari.

Thuisbioscoop
Staat bij jullie de popcorn al klaar? Maak van je woonkamer een thuisbioscoop, want we zenden elk weekend toffe films uit! We beginnen met Hond van Vlaanderen, onze kijkers beschrijven de film als 'een echte tranentrekker, voor jong en oud'. Duik daarna in de wereld van Madeline op avontuur in Parijs en bekijk de knotsgekke apenfilm Marco Macaco.

Filmdata
Op zaterdag zenden we voor de hele familie om 19.30 uur een film uit, de herhaling is de dag erna om 16.00 uur.

2 en 3 februari:       Hond van Vlaanderen
9 en 10 februari:     Madeline verdwaald in Parijs
16 en 17 februari:   Marco Macaco
23 en 24 februari:   My Fair Madeline

Valentijnsdag
Het is weer bijna Valentijnsdag! Ook bij Pebble TV staat de hele dag in het teken van de liefde. We zenden een extra knuffelige knuffelspecial uit met alle afleveringen van de Troetelbeertjes. Daarnaast kun je kijken naar de liefste afleveringen van de Snorkels, Alfred J. Kwak, The Fairy Taler, Dommel, Foofur, Boes, Oscar de Balloonist, Starstreet, Yakari en Ovide. Mis het niet!

PebbleBox
Voor de allerkleinste kijkers is er de PebbleBox, een half uurtje televisie met de belevenissen van Nijntje, Saari, Anton, Tip de Muis, Oto, Paz, Danny & Daddy enPenelope. De grappige, stoere en avontuurlijke vriendjes Pim, Puk en Jip kijken vanuit hun kamertje mee.

De PebbleBox is niet te missen, want het programma is elke dag te zien om 5.30 uur, 6.00 uur, 9.00 uur, 11.30 uur, 14.30 uur en 18.00 uur. 

Benieuwd wat er vandaag of morgen op Pebble TV draait? Op onze website vind je de tv-gids met alle programma's en tijden.

Maandoverzicht
Bekijk het maandoverzicht van februari in een video.

Wil je nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal. Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.