Uitgelicht

Nieuwsbrief februari 2020

vrijdag 31 januari 2020

Beste Pebble TV-kijker,

Hieperdepiep hoera voor iedereen die op 29 februari is geboren. 2020 is een schrikkeljaar en februari heeft hierdoor een dagje meer dan de normale jaren. Dit betekent ook een dag extra Pebble TV!

En we hebben nóg meer leuks. Afgelopen jaar waren de kijkcijfers van Pebble TV fantastisch! In december stond het aantal zelfs op bijna 900.000! Blijf ook komend jaar vooral kijken, want we hebben weer van alles voor je in petto. Tipje van de sluier: Duizend-en-een-nacht.


Pebble TV terug bij KPN?

Geen Bassie &Adriaan, Dommel, Alfred Jodocus Kwak, Boes, Mowgli of Thunderstone, maar ook geen Anton, StoryZoo of Vriendjes in de PebbleBox. Sinds juli 2017 is Pebble TV helaas niet meer te ontvangen door KPN klanten. Dit vinden wij heel jammer en zouden Pebble TV graag weer terugbrengen bij KPN.

Wil jij Pebble TV ook graag terug bij KPN, vul dan dit formulier in. En wie weet krijgen we het met z'n allen voor elkaar dat Pebble TV terug komt bij KPN!
Love in in the air tijdens Valentijnsdag. Liefdevolle afleveringen waarvan je hart sneller gaat kloppen zijn de hele dag te zien. Bekijk de TV-gids op onze website om niets te hoeven missen.


Win tickets naar de sneeuw
Skiën of snowboarden? Kies het zelf, want je maakt kans op vrijkaartjes inclusief materiaal voor de Uithof in Den Haag. Tijdens de voorjaarsvakantie kan je zelfs verkleed de piste af en misschien kom je mascotte Snuit nog wel tegen!

Vul de prijsvraag in om kans te maken op deze winterse prijs. Wees er snel bij, de actie loopt van vandaag t/m zondag 16 februari. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina geven we gave prijzen weg!


Filmagenda

Ga jij deze maand een filmavondje inplannen met je familie of vrienden? Kies alvast een leuke film hieronder uit en bekijk de trailer op ons Youtubekanaal. Ben je er nog niet uit? Hier kun je al onze films terugvinden. 

1 en 2 februari  De leeuw van Oz
8 en 9 februari 10 + 2 Het grote geheim
15 en 16 februari Sven en de rat
22 en 23 februari Return to treasure island
29 februari  20,000 leagues under the sea

Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van februari in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"


Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website