Uitgelicht

Pebble TV - Nieuwsbrief December 2021 Nr 1

woensdag 1 december 2021


Beste Pebble TV-kijker,


In de maand december maken we het gezellig met nieuwe films en feestelijke programma's. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

In de spotlights Het Kleine Rendier

Het jongste rendier van de Kerstman is verdwaald en wordt vrienden met een jongen uit de grote stad. De twee beleven een magische reis en bouwen een speciale vriendschap op.

Bekijk deze prachtige film op zaterdag 11 december om 10.00 uur.
Het Kleine Rendier
Kijk de trailer van Oscar de balloonist 


Pakjesavond op zondagavond 5 december
Tijdens de feestdagen maken we het extra gezellig. We beginnen Het Sinterklaasweekend goed met de spannende familie film 'De Drie Rovers'. Bekijk de film op zaterdagavond 4 december om 19.30 uur en op zondagmiddag om 16.00 uur zie je de herhaling. 

Ferdie en Flippie's Cookbook
Vanaf zaterdag 11 december kun je kijken naar kerstgezellige programma’s. Geniet van de avonturen van Ferdie en maak de lekkerste kerstgerechtjes klaar met Flippie. Iedere dag te zien voor en na de PebbleBox van 09.00 uur. 


Snoezepoes slaap zacht
Vind jij het leuk om naar verhaaltjes te luisteren? Kijk dan iedere middag rond 6 uur naar een nieuwe aflevering van Snoezepoes slaap zacht.

Filmagenda
Deze maand staat er veel gaafs op de filmagenda. Ieder weekend kun je natuurlijk weer kijken naar een leuke en soms spannende familiefilm. Kijk op zaterdagavond om 19.30 uur en op zondagmiddag de herhaling om 16.00 uur.

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!
Zaterdag 4 december
Zondag 5 december (Pakjesavond)
(HH)
19:30
16:00
De Drie Rovers 
Zaterdag 11 december
Zondag 12 december (HH)
19:30
16:00
De Magische Draaimolen
Zaterdag 11 december
Zondag 12 december (HH)
19:30
16:00
Ella en haar Vrienden

Win een Chloe's Toverkast cadeauset
In samenwerking met Toverkast.nl kun je kans maken op een uitgebreid prijzenpakket van Chloe's Toverkast. Om kans te maken moet je wel eerst antwoord geven op de volgende prijsvraag: Hoe heet de knuffel van Chloe uit Chloe's Toverkast?

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!

Ook tijdens de kerstvakantie hoef je je niet te vervelen. Houd je inbox goed in de gaten, want binnenkort komt de speciale kerstvakantie editie van onze nieuwsbrief!
Speciale nieuwsbrief kersteditie

Ook tijdens de kerstvakantie hoef je je niet te vervelen. Houd je inbox goed in de gaten, want binnenkort komt de speciale kerstvakantie editie van onze nieuwsbrief uit!
Youtube kanaal
Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.
"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"
Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website

Copyright © 2021 Pebble TV

Wil je deze maandelijkse nieuwsbrief niet meer ontvangen?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.