Uitgelicht

Nieuwsbrief augustus 2020

donderdag 30 juli 2020


Beste Pebble TV-kijker,


In augustus hebben we nog even vakantie, máár we gaan ook weer naar school toe. Tijd voor Dag juf, tot morgen en nieuwe afleveringen van StoryZoo op avontuur. Dit keer leren Bax, Toby en Pepper je van alles over afval recycling.

Er staan nog een hele hoop andere leuke dingen te gebeuren deze maand. Lees snel verder!


In de spotlights Dibo de Wensdraak
Dibo is een lieve, grote, zachte, paarse draak. Samen met z'n vriendjes woont hij in Knuffelland waar dromen uitkomen. Dibo geeft graag cadeaus en beleeft veel avonturen.

Ben jij een vroege vogel? Kijk dan vanaf maandag 10 augustus iedere ochtend om 06.30 uur naar een dubbele aflevering van Dibo de Wensdraak!

Kijk de trailer van Dibo de Wensdraak

Dibo de Wensdraak in de spotlights

NIEUW StoryZoo op avontuur: Plastic soep
Weet jij in welke container de schil van een banaan hoort? En wat wordt er eigenlijk van al het papier dat je in de papierbak gooit gemaakt? StoryZoo leert het jou allemaal in de nieuwe plastic soep specials!

Zaterdag 1 augustus 09.30 uur Groente- Fruit en Tuinafval
Zondag 2 augustus 09.30 uur Papier- en Kartonafval
Maandag 3 augustus 09.30 uur Plasticafval


Kattendag

Op 8 augustus kijk je naar katachtige afleveringen. Conni krijgt een poes en Pim is helemaal gek van poezen. Bassie en Adriaan zingen over Kattepoes en Bamboe Beren bevrijden een sneeuwpanter. Kijk van te voren in de tv-gids op onze website voor nog meer leuks tijdens Kattendag! 
Dag juf, tot morgen
Vanaf maandag 17 augustus kan je weer iedere dag om 16.30 uur kijken naar Dag juf, tot morgen. Teet, Flo, Mies, Daaf, Mauli en Hiske zijn zes kinderen van zes jaar oud. Zij wonen in de grote stad. De 6 vrienden zitten bij elkaar in de klas en beleven van alles als de school uit gaat. Kijk wat er gebeurt onderweg naar huis. De een gaat op bezoek bij oma en de ander vindt een portemonnee.


Filmagenda
Speciaal voor jou zenden we ieder weekend weer leuke familiefilms uit. Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!
1 en 2 augustus Dag Max
8 en 9 augustus Pudding T. 
15 en 16 augustus  Winnetou, opperhoofd der Apachen
22 en 23 augustus Pelle en de Waterdieven
29 augustus  Orla de Kikkerslikker
30 augustus Emil en Ida van de Hazelhoeve


Winactie
Maak deze maand kans op één van de knuffels van StoryZoo. Maar dan moet je wel eerst antwoord geven op de volgende vraag: Wat kan jij ons vertellen over afval?

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken op prijzen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen je favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!


Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van augustus in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"