Uitgelicht

Nieuwsbrief augustus 2019

donderdag 1 augustus 2019Beste Pebble TV-kijker, 

Ben jij ook nog in de vakantiestemming? Wij wel! Daarom kun je kijken naar afleveringen met een zomers sfeertje! Bassie & Adriaan nemen je mee op reis naar Amerika en Griekenland, Connie gaat kamperen en Dommel bouwt zijn eigen zomerhuisje.

Kattendag
Op 8 augustus is het Kattendag! Je ziet hoe Boes, Professor Balthazar en Bamboe Beren vriendschappen sluiten met de katachtigen. En tussen de programma's door leer je een hoop over de kattenfamilie.
Een kater op bezoek bij Boes
Professor Balthazar en twee leeuwen
Wereld weken
De laatste wereldweken zijn aangebroken. In verschillende afleveringen van Vriendjes in de PebbleBox, Groetjes Uit en StoryZoo leer je van alles over andere talen en landen.

Hoe leuk is het om straks 'hallo' te kunnen zeggen in Turks, Spaans, Frans of misschien wel Russisch!

Filmagenda
Elke zaterdagavond kun je genieten van films voor de hele familie en op zondagmiddag is de herhaling. Voor de exacte tijden kijk je op onze TV-gids.

3 augustus Fergie de kleine grijze tractor en de dansende geit
10 augustus Leeuw van Oz
17 augustus Emil & Ida van de Hazelhoeve
24 augustus Pelle en de dierenrovers
31 augustus Dennis de menace cruise controlWinactie
Deze maand kun je kaartjes winnen voor BillyBird Park Hemelrijk. Speel in speeltuinen, stap in attracties en leg je handdoek bij het strandbad. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor nog meer BillyBirdpark nieuws en vergeet de prijsvraag niet in te vullen als je kans wilt maken.

Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van augustus in een video.


Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.
"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"