Uitgelicht

Nieuwsbrief april 2020

woensdag 1 april 2020

Beste Pebble TV-kijker,


De komende tijd zul je meer tijd thuis doorbrengen dan normaal. Wij zorgen ervoor dat je genoeg te doen hebt en gaan je de komende weken verrassen met speciale programmeringen, nieuwe programma's, winacties en meer. Lees snel verder!

Het corona-virus

In december 2019 krijgen inwoners van de Chinese stad Wuhan te maken met een onbekende longziekte. Inmiddels weten we dat dit om het corona-virus gaat en er veel mensen besmet zijn, ook in Nederland. De hele wereld neemt maatregelen om ervoor te zorgen dat het virus zich niet nog meer kan verspreiden. Dit kan behoorlijk ingrijpend zijn zoals het sluiten van scholen en sportclubs.

Wil je meer weten over het corona-virus en waar je zelf op kunt letten? Lees het hier. 

Bekijk hier wat StoryZoo vertelt over het corona-virus

''Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen''


Pebble TV in het basispakket
Zoals Bassie en Adriaan zeggen: ''Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen''. Op dit moment is Pebble TV bij de meeste providers gratis te ontvangen. Bekijk hier op welk kanaal jij ons kunt vinden!

Helaas zijn wij niet meer te ontvangen door KPN klanten. Dit vinden wij heel jammer. Wil jij ook dat Pebble TV terug komt bij KPN, vul dan dit formulier in of ga naar het KPN forum en spreek jouw wens uit. Wie weet krijgen we het met z'n allen voor elkaar dat Pebble TV terug komt bij KPN!


Koningsspelen

Haal de Koningsspelen in huis en maak jouw eigen sportieve dag op vrijdag 17 april. Laat je inspireren door Dommel, Connie en Ovide en plof om 17.00 uur lekker op de bank voor de 1e aflevering van Bassie en Adriaan: De verdwenen kroon


Wereld Circusdag

Altijd al een circusartiest willen zijn? Dat kan nu, want circusleraar Aschwin van Circus Kristal leert je allerlei trucjes! Van ballonvouwen tot koorddansen. En wil je weten welke programma's je nog meer kunt zien tijdens Wereld Circusdag op 18 april, bekijk dan hier de maandtrailer!


Pebble TV kunstweekend

Op 25 en 26 april sluiten we de Nationale Museumweek af en staat Pebble TV in het teken van kunst! StoryZoo is op bezoek geweest bij het Van Gogh museum in Amsterdam en Nijntje vertelt je over vormen en kleuren. Test je kennis over Salvador Dalí en krijg je antwoord op de vraag waar het grootste museum ter wereld staat. Ook de allerkleinsten kunnen meedoen met de quiz.


Filmagenda
Meer films tijdens het paasweekend! Bekijk de tv-gids voor de speciale programmering en mis niets!
4 en 5 april  Pudding T. 
11 april en 1e Paasdag Dag Max
2e Paasdag  16.00 uur: Pelle en de dierenrovers
19.30 uur: Lied van de zee
21.30 uur: Bassie en Adriaan 25 jaar theater
18 april 18.30 uur: Bassie en Adriaan: Live!
19.30 uur: Hond van Vlaanderen


Winactie

Zwem tussen de marshmallows, neem een duik in de ballenbak of laat je overspoelen door de confettidouche bij WONDR Experience. Je kunt hier van alles doen en het codewoord is: fantasie! Wil je kans maken op deze beleving? Geef antwoord op de prijsvraag.

Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen, winacties en laten we je kiezen tussen jouw favoriete series. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina geven we gave prijzen weg!   


Maandoverzicht
Bekijk hier het maandoverzicht van april in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"

Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website