Uitgelicht

Nieuwsbrief april

vrijdag 29 maart 2019

Beste Pebble TV-kijker,


April zit boordevol culturele dagen: we hebben een kunstweekend waarin je samen van alles over kunstenaar Vincent van Gogh kunt leren, tijdens het Paasweekend zenden we extra films uit en op Koningsdag start een nieuwe serie in de PebbleBox. Ook zijn er museumtickets te winnen. Benieuwd? Lees snel verder.

Lucky Luke
Op zaterdag 30 maart begint de classic serie Lucky Luke bij Pebble TV. Volg de serie, elke dag om 16.00 uur een nieuwe aflevering.

Kunstweekend
Op 6 en 7 april neemt StoryZoo ons mee in het Van Gogh-museum en leer je over de kunst die de wereldberoemde schilder Vincent van Gogh maakte. Vanaf 27 april komt StoryZoo op school in de PebbleBox.

In de serie vrolijke animatieserie StoryZoo leren het aapje Toby, roze beer Bax en papegaai Pepper op een vriendelijke manier over verschillende kleuren, seizoenen, dieren, landen en noem maar op. Spelenderwijs wordt er Engels geleerd.

Wereld Circusdag
In april is het Wereld Circusdag en dat vieren we met de leukste circusleraar, namelijk Ashwin van Circus Kristal. Je kunt de leukste circustrucs leren, gewoon door televisie te kijken. Alle afleveringen van Circus Kristal komen op 20 april langs.

Wil je het liefst elke dag het circus in huis halen? Bassie en Adriaan en de geheimzinnige opdracht begint op dinsdag 3 april. Op woensdag 17 april begint Bassie en Adriaan en de verzonken stad op Pebble TV.

Paasweekend
Tijdens het Paasweekend zenden we extra films uit. Hieronder vind je het schema van alle films die we deze maand uitzenden. Onze precieze dagprogrammering kun je op onze website bekijken.

Maandoverzicht
Bekijk hier de maandrailer van de maand april.

Wil je nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaalabonneer je ook om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te zien.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.