Info

Wat is
Pebble TV

Pebble TV is een digitale kindertelevisiezender waar de hele dag geweldloze en fantasierijke programma’s in het Nederlands worden uitgezonden, zonder reclame. Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart laten kijken en zelf ook meegenieten. 

Maandoverzicht januari 2023

Een nieuw jaar

Namens iedereen van het Pebble TV team, wensen wij jou een gelukkig nieuw jaar!

Bassie en Adriaan


Elke maandag tot en met zaterdag kan je om 17:00 en 21:00 kijken naar een aflevering van Bassie en Adriaan. Deze maand zenden we het De Speurtocht naar Charly uit en vanaf 24 november kan je kijken naar het Geheim van de Schatkaart. Wil je alvast een voorproefje zien? Klik dan hier.

"Samen met onze zoon kijken naar weer een serie uit mijn eigen kindertijd!"

Winnen


Deze maand maak je kans op een leuk surprise knutsel pakket van Pebble TV! Om kans te maken op deze prijs moet je wel even antwoord geven op onze prijsvraag.

Volg ons op onze Facebookpagina en Instagram om niets van Pebble TV te missen.Nijntje

PebbleBox

Speciaal voor de allerkleinste kijkers is er de PebbleBox, een half uurtje televisie met de belevenissen van Nijntje, Saari, Anton, Tip de Muis, Oto and music, Paz, Penelope en StoryZoo. De grappige, stoere en avontuurlijke vriendjes Puk, Pim en Jip kijken vanuit hun kamertje mee.

De PebbleBox is niet te missen, het programma is elke dag te zien om 5.30 uur, 6.00 uur, 9.00 uur, 11.30 uur, 14.30 uur en 18.00 uur. 

Volg jij Pebble TV al op Facebook? 

Tip de Muis

Tip de Muis komt langs in de PebbleBox

PebbleBox

Speciaal voor de allerkleinsten

Lars de kleine IJsbeer

Ook Lars de kleine IJsbeer is af en toe te zien in de PebbleBox

Contact

Kijkersvragen

Heb je een vraag voor of over Pebble TV? Wil je een suggestie doen voor onze programmering? Of wil je gewoon laten weten wat je van de laatste film vond? Je kunt ons altijd een bericht sturen door het contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar info@pebbletv.nl.

Wat is het corona-virus en hoe kun je je het beste beschermen tegen dit virus? Lees het hier! 

Nu de zomervakantie voor de meesten voorbij is, is het tijd voor andere leuke dingen! Maar we houden de vakantiestemming er nog een beetje in tijdens de Dag van de Kokosnoot op vrijdag 2 september met een tropische Ovide en zijn Vriendjes marathon !

Alle 31 dagen van augustus worden goed benut! Op 8 augustus is het Wereld Kattendag en voor alle poezenliefhebbertjes staat Pebble TV de hele dag in het teken van de katachtigen. Hier wil je vast meer van weten en er staan ook weer een hoop leuke familiefilms op de filmagenda.

Het is zomer bij Pebble TV! Deze maand zit vol speciale dagen zodat jij je niet hoeft te vervelen tijdens de zomervakantie! Ook zenden we speciale programma's uit tijdens de Dag van het Sprookje op woensdag 7 juli, het Bijenweekeind én de Dag van de Vriendschap (zaterdag 30 juli). Lees dus snel verder!

Eind deze maand begint de zomer pas écht, maar wij brengen je alvast een beetje in de stemming. Op woensdag 1 juni gaan de wereldweken van start en op woensdag 8 juni, tijdens Wereld Oceanen Dag, zien en leren we veel over water en de oceanen. Een voorproefje van deze oceanen dag krijg je in het
Pinksterweekeind al met de bijzondere film Lied van de Zee. Lees snel verder en ontdekt wat je beslist wilt zien deze maand!

1 Aprilgrappen, Kunstweekend, Wereld Circus Dag, Koningsdag en Pasen, de maand april zit weer boordevol grappige, leuke en leerzame dagen! Ter afsluiting van de Nationale Museumweek kun je tijdens het Kunstweekend alles leren over tekenen, kleuren en muziek. Ook leer je de week erna de leukste circustrucjes tijdens de Wereld Circus Dag. Verder vieren we Pasen en zenden wij sportieve afleveringen uit tijdens de Koningspelen.

De lente is in aantocht, de blaadjes komen weer aan de bomen, de bloemenbollen komen uit en wij bij Pebble TV hebben deze maand weer leuke en leerzame programma’s. Ga samen met Bassie en Adriaan leren voor het verkeersexamen dat eind van deze maand plaatsvindt of kom alles te weten over sparen en geld verdienen, tijdens de Week van het Geld!

Jammer genoeg staan de schaatsen nog steeds in het vet en de sleeën veilig opgeborgen in de schuur, en het lijkt wel herfst, maar Pebble TV brengt de winter een beetje bij jou thuis. Tijdens de Dag van de IJsbeer, op zondag 27 februari, kun je de hele dag kijken naar winterse afleveringen van Bamboe Beren, Dommel, Bamboo Love, Penelope en Nijntje. Verder kun je deze maand iedere dag genieten van de sprookjes van Hans Christian Andersen in The Fairy Taler. En uiteraard viert Pebble TV de liefde! Heel veel liefdevolle afleveringen op Valentijnsdag, maandag 14 februari met als kers op de taart de grappige en romantische film de Valentijnsfilm Knoester en Berkelientje.

Beste Pebble TV-kijker,

Namens het hele team van Pebble TV: de beste wensen voor komend jaar! We beginnen het jaar goed met maar liefst twee nieuwe series. Lees snel verder en kom er achter welke dit zijn. 

Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud